PA DOKLE TO LAGANJE! NEĆU NA KOPAONIK – HOĆU NA KOPAONIK! ‘OĆE KAKI – NEĆE KAKI?

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ove godine neće ići na tradicionalno ekonomsko savetovanje ekonomista na Kopaoniku.

“Ne idem na Kopaonik ove godine, otvaraću neke fabrike. Važno nam je učešće MMF-a, jer će biti manje demagogije i, nadam se, manje neistina, kazao je Vučić na pitanje da li će ove godine učestvovati na toj konferenciji, objavio je B92

Podsećamo da je Vučić odbijao još 2013. godine da se pojavi tamo, navodno jer ne želi da se druži sa kriminalcima.

Narednih godina mu nisu smetali ti isti stručnjaci i veliki biznismeni koji kupuju fabriku za po 3 evra, a preprodaju za milionske sume. Niti su mu smetali veliki ekonomski stručnjaci i novinari koji se za dobre pare šetaju od televizije do televizije i balave,  iste nebuloze o MMF-u, tržišnoj ekonomiji i ostalim glupostima, pravdajući svaku nesposobnu vlast i ubeđujući narod da je normalno to što mu je loše!

Foto: Screenshot/ N1

E pa naš voljeni premijer ni ovog puta nije govorio istinu, nego je otišao na tu komediju koja se zove „Kopaonik biznis forum“ i obratio se tim istim bitangama i gadovima koji su unakazili ovu zemlju i ovaj narod.

Od svega što je rekao, jedino vredno pomena je da je čestitao 8. mart Zorani Mihajlović i novinarkama podelio poklone!

Nego, bitno je da se oni tamo lepo zezaju, a ti narode crkavaj, iseljavaj se, gladuj, očajavaj i nadaj se da će posle izbora da ti bude bolje!

E pa neće i ako do sad nisi shvatio da su svi povezani svojim interesima ili će to naknadno biti, te da je sve ovo opšta prevara i predstava, onda i zaslužuješ sve ovo.

Foto: Screenshot/ N1

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

 

Ostavite odgovor