SKUPILI SE SRPSKI SPASITELJI! Kopaonički Davos! Mnogi razočarani zbog Vučićevog nedolaska

Kako piše B92, naredna tri dana na Kopaonik biznis forumu, predstavnici poslovne, političke zajednice, akademske elite, međunarodnih finansijskih organizacija, diplomatskog kora raspravljaće o tome šta Srbija može naučiti iz prošlosti i koja su rešenja za budućnost.

Sve to pratiće i 120 akreditovanih novinara.

Dobar boravak na planini prisutnima poželeo je i domaćin, vlasnik MK grupe Miodrag Kostić. Otkrio je i jednu tajnu:

“Vlahović, koji zna sve čari Kopaonika, zamolio me da naručim loše vreme. I ja sam naručio loše vreme”, rekao je Kostić ali je ohrabrio da stiže sunce, poslednjeg dana foruma.

Foto: Prelistavanje.rs/Novosti

Svečanom otvaranju prisustovali su ministar finansija Srbije Dušan Vujović, predsednik PKS Marko Čadež, iz Svetske banke Elen Goldstin, predsednik Udruženja banaka Veroljub Dugalić. Iz bankarskog sektora Nebojša Greganović i Goran Pitić, predsednik Fiskalnog saveta Pavle Petrović, brojni ekonomisti i privrednici, ambasadori… Što bi naš narod moj, do mojega.

Apsolutno smo ubeđeni da će sva ova elita imati dobar provod i da će za to vreme smisliti kako građanima Srbije da bude još bolje, nego što je sad. Mada se pitamo, može li bolje od ovoga? 

Neki zlobnici kažu da je ovo skup najvećih zlotvora Srbije, ali to su samo priče zlobnika. Za razliku od prošle, ove godine se na skupu nije pojavio predsednički kandidat i premijer Aleksandar Vučić, na opšte razočarenje prisutnih.

Razumemo Acu, kampanja je, a baš nije zgodno zbog birača biti u ovakvom društvu. Ima vremena, odužiće im se Aca sledeće godine! 

Još jednom, poželimo im dobro zezanje i nek ne brinu, ima još u Srbiji šta da se opljačka i uništi!

Foto: Oslobodjenje.rs/ Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

 

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *