Dnevni horoskop za 13. januar 2018. godine

Foto. Pixabay
Dnevni horoskop – Ovan

POSAO
Dajete sve od sebe, ali uvek postoji neko ko Vas kritikuje. Potrudite se da nadmudrite svoje saradnike, koji Vam postavljaju otežavajuće uslove ili iznenada stvaraju dodatne komplikacije.
LJUBAV
Važno je da Vaše ideje i emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Na Vama je da zavedete osobu koja Vam se dopada.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop – BIK

POSAO
Važno je da napravite dobar izbor i da se pravilno zaštitite od negativnih uticaja. Nemojte dozvoliti da se loš dijalog, negativno odražava na nivo poslovne saradnje ili na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije.
LJUBAV
Zatražite nečije razumevanje i emotivnu podršku. Nema razloga da suviše maštate o stvarima koje su daleke i nedostižne.

ZDRAVLJE
Izražena napetost.

Dnevni horoskop – Blizanci

POSAO
Ishod u poslovnim planovima koje imate u većoj meri zavisi od nečijeg uticaja, stoga budite iskreni pred jednom starijom osobom. Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sujeta i poriv za pobedničkim trijumfom.
LJUBAV
Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Možda neko od Vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

Dnevni horoskop – Rak

POSAO
Nova neprijatnost ili sukob sa jednom osobom nateraće Vas da stvari posmatrate drugačijim očima. Važno je da se ne zanosite poslovnim temama koje predstavljaju potencijalni rizik.
LJUBAV
Primećujete da Vaše želje ili poruke ne dopiru do partnera. Ne volite da Vas neko drži u svojoj senci ili u emotivnoj neizvesnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop – Lav

POSAO
Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspeh ili na poslovno-finansijski promašaj. Ipak ne možete mnogo promeniti u svoju korist, osim da dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo i novu priliku.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom delujete sumnjičavo, ne želite unapred da dajete velika obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

Dnevni horoskop – Devica

POSAO
Umesto aplauza ili pohvala u ime zajedničkog uspeha, do Vas dopiru neodredjeni komentari i nečija kritika. Nemojte dozvoliti da Vas isprovociraju nečiji postupci ili neistina, sačuvajte prisebnost duha pred saradnicima.
LJUBAV
Morate imati više razumevanja za voljenu osobu. Postoje stvari koje se ne mogu lako objasniti, budite strpljiviji.

ZDRAVLJE
Prijaće Vam šetnja.

Dnevni horoskop – Vaga

POSAO
Nalazite se u dilemi izmedju više poslovno-finansijskih mogućnosti. Na kraju, pokazaće se da ni jedna od njih ne zadovoljava Vaše osnovne kriterijume ili interesovanja.
LJUBAV
Nema potrebe da se suviše ističete u nepoznatom društvu, zanos ume lako da zavara. Posvetite svoju pažnju bliskoj osobi i zajedničkim temama.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Dnevni horoskop – Škorpija

POSAO
Delujete nezainteresovano za različita pitanja koja Vam postavlja jedna starija osoba. Većinu poslova pokušavate da završavate samostalno i u skladu sa ličnim interesima. Ipak, nedostaje Vam objektivna procena.
LJUBAV
Nemojte davati ishitrena ili velika obećanja voljenoj osobi. Postoji mogućnost, da iznenada promenite svoje mišljenje.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Dnevni horoskop – Strelac

POSAO
Postoje otežavajuće okolnosti koje ne možete da zaobidjete. Tražite lakše rešnje, ali sve sto pokušavate ne donosi pozitivan efekat. Neko Vam daje do znanja, da nema previše razumevanja za Vaše poslovno-finansijske zahteve.
LJUBAV
Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom. Trenutnu poziciju ne možete da promenite u svoju korist.

ZDRAVLJE
Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

Dnevni horoskop – Jarac

POSAO
U susretu sa saradnicima postoje različiti nesporazumi i to Vam daje za pravo da insistirate na istini. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje ciljeve i zapaženi uspeh, pokažite veću energičnost u odredjenim situacijama.
LJUBAV
Delujete nesigurno, potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje. Slobodno izrazite svoje želje ili osećanja koja potiskujete.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Dnevni horoskop – Vodolija

POSAO
Ukoliko Vas je neko povredio lošim postupcima ili nedoličnim ponašanjem, kontrolišite svoje nezadovoljstvo. Poslovne situacije ne treba da doživljavate suviše emotivno.
LJUBAV
Budite dovoljno iskreni pred voljenom osobom. Ponekad ni velike reči nisu dovoljne, nemojte štedeti na svojim osećanjima i pokažite kako činite ono što obećavate.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

Dnevni horoskop – Ribe

POSAO
Nema razloga da očekujete nečije pokajanje o poslovnim postupcima. Uzalud insisitrate na istini o kojoj drugi ne žele javno da govore ili da se izjašnjavaju u Vašu korist.
LJUBAV
Budite pažljivi pred voljenom osobom. Svaki gest iskrene pažnje, deluje animirajuće i predstavlja uvod u zajednički užitak.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam relaksacija.

Autor: Simona Martinuzzi

Prethodni članci

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *