O NAMA I USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovani čitaoče, portal Jutarnji GLASnik će pokušati da Vam prenese što svežije i što tačnije vesti i tekstove za koje mislimo da su vredni Vaše pažnje i nad kojima ćete se možda zamisliti.
Trudimo se da ne spinujemo i ne tračarimo, da ne postavljamo lažne vesti, da ne izmišljamo psihopatske naslove kako bi privukli Vašu pažnju, a povećali našu čitanost.  
Trudimo se da se razlikujemo od drugih i da poštujemo Vašu inteligenciju.
Politika je, na žalost, najčešća tema naših tekstova.
Pratite nas, nismo ni na čijoj strani, ali se trudimo da ukažemo na sve pojave i na svakoga ko radi protiv građana ove zemlje i protiv naših komšija.
Pišite nam, podelite Vaša saznanja, probleme ili novosti sa nama, prenećemo ih.
Naša e-mail adresa je:  jutarnjiglasnik@gmail.com

USLOVI KORIŠĆENJA

Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja portala jutarnjiglasnik.info  portala.

MOLIMO VAS, SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA NEKOG
DELA WEBSAJTA.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala jutarnjiglasnik.info , saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj websajt.

Ni jedan deo portala jutarnjiglasnik.info ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise
portala jutarnjiglasnik.info , ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

Portal jutarnjiglasnik.info pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri.
jutarnjiglasnik.info linkuje vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora.

Sajt jutarnjiglasnik.info nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu  jutarnjiglasnik.info

Portal jutarnjiglasnik.info nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta jutarnjiglasnik.info

Ukoliko smatrate da je portal jutarnjiglasnik.info  povredio Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Informacije i servisi

Informacije koje se nalaze na portalu jutarnjiglasnik.info su javne, preuzete iz drugih medija i kao takve su sa ili bez modifikacija objavljene, te portal jutarnjiglasnik.info ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu portala jutarnjiglasnik.info bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Portal jutarnjiglasnik.info ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Informacije objavljene na sajtu mogu biti zastarele, korisnik servisa ima obavezu da proveri
tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.

Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da portal jutarnjiglasnik.info navedete linkom kao izvor.
Oglašavanje i linkovanje

Portal jutarnjiglasnik.info ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala.

Istovremeno, jutarnjiglasnik.info ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu portala jutarnjiglasnik.info  ili njenih saradnika.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su VAN
JURISDIKCIJE portala jutarnjiglasnik.info bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Portal jutarnjiglasnik.info nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadrzaja

Video sadrzaji

Portal jutarnjiglasnik.info je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na jutarnjiglasnik.info  nije u vlasništvu sajta jutarnjiglasnik.info, niti se hostuje na našem serveru.
Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali …
Samim tim sajt jutarnjiglasnik.info nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.
To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta jutarnjiglasnik.info

Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na sajtu jutarnjiglasnik.info  i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, (npr. YouTube)..

Vaše lozinke i bezbednost naloga

Slažete se i razumete da ste Vi odgovorni za očuvanje poverljivosti lozinki koje su u vezi sa
bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni portalu jutarnjiglasnik.info za sve aktivnosti na vašem nalogu.

Ako primetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete
odmah obavestiti jutarnjiglasnik.info.

Privatnost korisnika

Redakcija portala jutarnjiglasnik.info poštuje privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo.

Pored toga, ukoliko koristite linkove za sajtove trećih strana koji nisu pod kontrolom portala jutarnjiglasnik.info preporučujemo da proverite posebna saopštenja o privatnosti za te sajtove, pre nego što date bilo kakav lični identifikacioni podatak. Ne možete pretpostaviti da naša politika o privatnosti pokriva te druge sajtove.

Servisi za webmastere

Portal jutarnjiglasnik.info pruža pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri.

Servise koristite na vlastitu odgovornost i portal jutarnjiglasnik.info ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

Korisnik je u obavezi da pored servisa koji preuzme postavi i link ka izvornoj stranici tog sadržaja na portalu jutarnjiglasnik.info. U slučaju samovoljnog uklanjanja linka ka portalu jutarnjiglasnik.info, portal  jutarnjiglasnik.info zadržava pravo da pokrene sudski spor.
Odricanje od odgovornosti

Portal jutarnjiglasnik.info pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portala jutarnjiglasnik.info isključivo na Vaš rizik i da se portal jutarnjiglasnik.info ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije, greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom sajtu su obezbeđeni bez bilo kakve garancije.

Portal jutarnjiglasnik.info zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Zakonski sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

KORIŠĆENJEM PORTALA jutarnjiglasnik.info SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI
UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.

4 Comments

Ostavite odgovor