Koji je to Kristijan spalio Bajrakli džamiju?

Na godišnjicu nemilog događaja – paljenja Bajrakli džamije u Beogradu – muftija Muhamed Jusufspahić je na svom Facebooku objavio da to nije učinio bivši „vođa navijača“ Partizana Miloš Radisavljević.

 „Nije Kimi palio, već Kristijan. Kimi živi prekoputa, javio je da bagra ide, pomagao je on i njegov roditelj Rade u evakuaciji ljudi i vozila, čega sve ne. I to je istina. Hadži Šani od 82 godine ne bi bio spasen da ga komšija Rade, Kimijev roditelj, nije probudio“, napisao je Jusufspahić, inače bivši srbijanski muftija a od 2015. godine srpski ambasador u Saudijskoij Arabiji.

Kako je dalje naveo „I to nema veze ‘Zvezda ili Partizan’, već ‘dobrosused ili ne’, ‘svestan ili nesvestan'“.

Foto: NSPM

Miloš Radisavljević, kao i njegov otac Rade su u Prvom osnovnom sudu u Beogradu pre četiri godine osuđeni na po četiri meseca zatvora zbog učestvovanja u grupi koja je u noći izmedu 17. i 18. marta 2004. godine učestvovala u neredima u kojima je povređeno 20 policajaca.

Na pozive nekih medija da razjasni o kome Kristijanu je reč i da li je mislio na osuđivanog kriminalca Kristijana Golubovića, Jusufspahić je samo rekao „prenesite kako je rečeno na Facebooku“.

Foto: NSPM, Izvor: Mondo, Tanjug

Ostavite odgovor