Lud, zbunjen i onaj ko ima lovu: Vučić plaća opozicione medije!

Predsednička kampanja je tek krenula, a  već je došlo do opšteg haosa i pometnje. Nije više bitno ni gde, ni šta ni kako, važno je samo da se predsednički kandidat pojavljuše što češće i na svakom mestu.

Tako su se autori emislije „Dobar, loš, zao“ požalili da im je na njihovom youtube kanalu  postavljena reklama sa Vučićevim spotom:

Foto: Nenad Kulačin

Opštepoznate su  simpatije koje autori emisije gaje prema ovom predsedničkom kandidatu!

Istovremeno na portalu Opozicionar, koji za sebe kaže da je najčitaniji opozicioni portal u Srbiji, ne može ni jedan tekst da se pročita od banera i reklama Aleksandra Vučića.

Sve se pretvorilo u farsu, tako da na istoj strani imate izjavu Siniše Kovačevića “ Vučićevo priznanje u spotu da je gej najhrabriji je korak u novoj političkoj istoriji Srbije i Evrope “ a odmah pored reklama „Aleksandar Vučić – brže, jače bolje“

Foto: Screenshot

A sledeća slika sa izjavom profesora Miodraga Zeca i reklamama predsedničkog kandidata, na istom portalu, koji se zove Opozicionar, govori sama za sebe:

Foto: Screenshot

Da li je ovo sve slučajnost ili je sve na prodaju i da nema gadljivih kad je novac u pitanju, ostaje na vama da odlučite.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

 

Ostavite odgovor