Balša Božović: Vučić napravio haos time što je smenio Sinišu Malog u javnosti, a ostavio još goreg Gorana Vesića da upravlja sistemom koji više ne postoji

Odbornici Skupštine grada Beograda Balša Božović i Zoran Alimpić izjavili su da je današnje otkazivanje sednice Skupštine Grada, zbog nedostatka kvoruma, nova potvrda haosa koji vlada u redovima vladajuće većine, saopštila je danas Demokratska stranka

Foto: N1

Nikada se nije dogodilo u gradu Beogradu da Skupština grada bude zakazana, a da odbornici većine ne doru na tu sednicu. U pitanju je jedan veliki haos koji je Aleksandar Vučić ostavio iza sebe time što je smenio gradonaielnika Sinišu Malog u javnosti, a ostavio još goreg Gorana Vesića da upravlja sistemom koji apsolutno više ne postoji, izjavio je šef odborničke grupe DS u Gradu Beogradu Balša Božović.

Oni nemaju ni kredibilitet, ni autoritet, da vladaju kako Skupštinom grada tako ni gradskom upravom, ocenio je on. Božović je naglasio da su se nekada gradili mostovi, bulevari, škole, bolnice, da je grad bio čist, a zelene površine su bile uređene.

„Danas od svih najavljenih obećanja SNS i njihovih čelnika, imamo jednu fontanu od 1,8 miliona evra i nekoliko srerenih fasada. To je nedovoljno da bi Beograd bio centar razvoja jugoistočne Evrope i smatram da je veoma važno da se što pre raspišu izbori i da ova pogubna vlast ode u istoriju“, izjavio je Božović.

Zoran Alimpić je ukazao da je „predsednik Skupštine bio spreman da započne sednicu, ali je konstatovao da nema kvoruma i sednica je otkazana“.

„Tako nešto se do sada u istoriji ovog grada nije dogodilo, da od 110 odbornika, velika većina ne dođe na sednicu. Nešto se očigledno dešava sa sistemom u gradu Beogradu, on se raspada“, ocenio je Alimpić.

Izvor: Danas

Ostavite odgovor