DSS: Ako je bilo lopova, oni su danas u Srpskoj naprednoj stranci

Na argumentovanu kritiku izgradnju gondole Kalemegdan-Ušće potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović je Demokratskoj stranci Srbije odgovorila ustaljenim manirom funkcionera SNS – iznošenjem neistina. To je učinila tvrdnjom da “dok su bili na vlasti gondola im je bila dobar projekat, ali ga nisu realizovali jer su bili zainteresovani samo da napune džepove“

Navodeći da se DSS zalagala za gradnju gondole dok je učestvovala u gradskoj vlasti, pa projekat nije realizovala, Zorana Mihajlović je izrekla ordinarnu laž. Demokratska stranka Srbije se nikada nije zalagala za ostvarivanje tog besmislenog, kulturološki i ekonomski štetnog projekta.

Podsećamo Zoranu Mihajlović da je Demokratska stranka Srbije 2015. godine raskinula koaliciju sa SNS i istupila iz gradske vlasti, pa njena tvrdnja o „punjenju džepova“ pojedinaca može da se odnosi samo na davno isključene članove DSS koji su i danas gradski funkcioneri, sada kao članovi i partneri Srpske napredne stranke.

Time je članica Predsedništva SNS optužila beogradsku vlast sopstvene stranke za korupciju i potvrdila da je „punjenje džepova“, za koje Zorana Mihajlović tvrdi da je postojalo, dobra preporuka za partnerstvo sa Srpskom naprednom strankom u gradskoj vlasti.

Informativna služba DSS 14.3.2018. godina

Prethodni članci

Оставите одговор