DVERI: „Ne plašimo se Aleksandra Vučića“

„Aleksandar Vučić je u petak angažovao kompletnu svoju logistiku zaduženu za obavljanje prljavih poslova da brutalnim uvredama, klevetama i izmišljotinama krene u napad na predsedničkog kandidata Dveri, Boška Obradovića. Svi istaknuti predstavnici Vučićeve vladajuće koalicije – Martinović, Šešelj, Dragan J. Vučićević danas su se takmičili ko će veće uvrede i laži da iznese na račun Obradovića“, navodi se u saopštenju Dveri.

„Očigledno je da Vučić hoće Obradovićevu ‘glavu’ i za to je spreman da upotrebi sva sredstva. Još žešće ćemo se suprotstaviti korumpiranom Vučićevom režimu koji štiti interese tajkuna, kriminalaca, Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), inostranih banaka i Brisela“, dodaje se u saopštenju Dveri.

„Od suštinskog interesa za opstanak Srbije je da Vučićev režim padne i da se njihova pogubna politika promeni. Naš predsednički kandidat jedini nudi tu promenu. Ove 2017. godine pred građanima je jasan izbor – promena ili dalja propast, dalje urušavanje svakog segmenta naših života i naše države“, zaključuju Dveri.

Izvor: Dveri.rs

Ostavite odgovor