PREDSEDNIČKI KANDIDAT PROF. DR ALEKSANDAR POPOVIĆ: „Ja sam srećan čovek, jer smo uspeli da pomognemo ljudima nevezano za to za koga će glasati“

                                                  

 IZJAVA PREDSEDNIČKOG KANDIDATA PROF. DR ALEKSANDRA POPOVIĆA

               USPELI SMO DA POMOGNEMO DIJABETIČARIMA

„Prvi uspeh u predsedničkoj kampanji je činjenica da je Upravni odbor Fonda za zdravstveno osiguranje, nakon mog insistiranja, doneo odluku da poveća broj traka koje dijabetičari dobijaju od države“, rekao je predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije prof. dr Aleksandar Popović prilikom posete Užicu.

„Prvi sam u kampanji govorio da između 600.000 i 700.000 dijabetičara u Srbiji, različitih političkih, nacionalnih, verskih i navijačkih opredeljenja, ima problem jer od države ne dobija dovoljan broj traka za merenje šećera. Upravni odbor Fonda zdravstvenog osiguranja je, nakon što smo tu temu plasirali u javnost, doneo odluku da mesečni broj traka podigne sa 50 na 100. To i dalje nije dovoljno, ali je za mene velika satisfakcija“ rekao je Popović.

On je istakao da slogan „čovek pre svega“ izražava njegovo nastojanje da u središtu kampanje budi ljudi i njihovi problemi koje nema ko da rešava.

„Ja sam srećan čovek, jer smo uspeli da pomognemo ljudima nevezano za to za koga će glasati“, zaključio je Popović.

Informativna služba DSS Beograd, 9. mart 2017. godine

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *