Vuk Jeremić: Ovacije poltrona i tajkuna Vučiću na Kopaoniku

Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je u Subotici da su se danas na Kopaonik biznis forumu ponovo čule bajke o savršenom životu i zlatnom dobu u Srbiji iako je realnost drugačija.

– Danas se u Srbiji teško živi, jer je činjenica da je prosečna plata manja nego što je bila pre pet godina, a troškovi života su veći – rekao je Jeremić novinarima uoči tribine u Subotici.

On je napomenuo da su se na Kopaoniku čule „ovacije poltrona i tajkuna“, dodavši da premijeru i ministrima nije bilo postavljen nijedno teško pitanje, saopštio je Jeremićev izborni štab.
– Pre pet godina zaduženje Srbije bilo 15 milijardi evra i tada smo navodno bili na ivici bankrota, a danas je 27 milijardi evra. Ta pitanja danas nismo čuli na Kopaoniku – rekao je on, navodi se u saopštenju
Jeremić je zaključio da je najteže pitanje za premijera ili bilo kog predstavnika vlasti zašto se danas u Srbiji teško živi i da li je moguće učiniti nešto da se u Srbiji živi bolje. Vuk Jeremić je pre tribine razgovarao sa Subotičanima a povodm Međunarodnog dana žena susreo se i sa članicama Forumom žena nacionalnih zajednica.
Foto: Tanjug, Izvor: Beta

Ostavite odgovor