SRBIJA VAŠ STAV

POLICIJSKI SINDIKALNI POKRET: Ministre, šta je sa obećanih 1000 patrolnih vozila? Još jedna prodaja magle zaposlenima u MUP-u!

Danas 06.09.2017.g.

SEDAMNAEST DANA I DO KALENDARSKOG KRAJA LETA.

EVIDENTIRANJE JOŠ JEDNE, U DUGOM NIZU, NEISTINA IZREČENIH U DNEVNO-SINDIKALNOM I POLITIKANSKO-STRANAČKOM DODVORAVANJU I MEŠETARENJU ŽUTO-OLKOHRATSKE SINDIKALNE ELITE.

JOŠ JEDNA PRODAJA MAGLE SA CILJEM DEZAVUISANJA RADNIKA ZAPOSLENIH U MUP-u I UTICAJA NA KOLEKTIVNO NEZADOVOLJSTVO I EVENTUALNO RAZVIJANJE MENJALAČKE SVESTI, KOJA BI SE PO PRIRODI STVARI, AKUMULIRALA I MOGLA ZNAČAJNO UTICATI NA SADAŠNjU SITUACIJU.

„Naglasio bih da sada u Ministarstvu unutrašnjih poslova koje predvodi ministar Nebojša Stefanović, sindikat nema protivnika, već iskrenog partnera, koji ima identičan cilj, a to je zadovoljan, dobro plaćen i opremljen policajac“ – reče predsedavajući „omiljenog“ reprezentativnog tzv. Nezavisnog sindikata policije, Velimir Lukić od milošti Velja, inače visoki funkcioner u MUP-u, na ovogodišnjoj proslavi rođendana tog sindikata letos.

I na dalje potom nastavi besedu:

– „U duhu istog cilja a VEĆ DO KRAJA LETA MINISTARSTVO ĆE OBEZBEDITI VIŠE OD 1000 PATROLNIH VOZILA…“

Po daljem Izveštaju sa te „skromne“ zabave, na kojoj je i sam ministar sa visokim zvaničnicima MUP-a prisustvovao, „Velja“ je uručio ministru PLAKETU ZA DOPRINOS POBOLJŠANJA MATERIJALNOG POLOŽAJA ZAPOSLENIH, gde je zatim ministar, tokom obraćanja prisutnima, između ostalog POTVRDIO SVE ŠTO JE PRETHODNO „VELJA“ IZREKAO, aludirajući pri tom i na tu pompeznu najavu vozila itd. itd…  tj. potvrdio je da će „do kraja leta“ biti 1000 novih patrolnih vozila.

Naravno, tu je bilo reči i o povećanju plata, novim uniformama i mnogo čemu još, ali o tome drugom prilikom – dovoljno je i ovo za sada.

Kolege, vi izvol’te sad nastavite sa plaćanjem članarine tom sindikatu, (na godišnjem nivou od oko 6.000,oo din.), i dajte im legitimitet i za dalje takvo delovanje vrha te organizacije.

Zahvaljujem na pažnji

Igor Đurđević

ispred POLICIJSKOG SINDIKALNOG POKRETA

Ostavite komentar