VAŠ STAV

Podrška Srpske liste izboru predsednika Skupštine tzv“Republike Kosovo“ je ODUSTAJANjE OD TRAŽENjA PRAVDE ZA SRPSKE ŽRTVE? – Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM

Protestno otvoreno pismo Srpskoj listi i Kancelariji za Kosovo i Metohiju

PODRŠKA SRPSKE LISTE IZBORU PREDSEDNIKA SKUPŠTINE tzv „REPUBLIKE KOSOVO“, KADRIJA VESELjIJA – ODUSTAJANjE OD TRAŽENjA PRAVDE ZA SRPSKE ŽRTVE

Foto: Slavica Jovanović

Da li porodice kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji imaju podršku države Srbije u traženju istine za kidnapovane i pravde za ubijene Srbe?

Posle jučerašnje podrške koja je data u parlamentu tzv „Republike Kosovo“, samo pitamo čemu da se nadamo, kakvu to pravdu da očekujemo ako taj parlament vode zločinci tzv „OVK“-a i šta porodice kidnapovanih tom vašom odlukom dobijaju ?

Pošto će se tek voditi razgovori o „eventualnoj podršci premijera“ u tom parlamentu, porodice Udruženja kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji, zahtevaju da predstavnici udruženja budu na tom sastanku.

Zašto ste ishitreno dali podršku a niste sačekali početak rada Specijanog suda za zločine „OVK“-a nad Srbima?
Apelujemo da ne podržite, zločinačku ratnu koaliciju „OVK“-a i Ramuša Haradinaja za njenog premijera.

U protivnom porodice žrtava će „Srpski zid plača“ ispred Narodne skupštine, opšiti crnim platnom i time dokazati da je ubijena pravda i nada za živote kidnapovanih Srba.

U Beogradu
08.09.2017 godine Upravni odbor udruženja

Predsednik Udruženja
Simo Spasić

Ostavite komentar