Reagovanje – Slavica Jovanović: Bila sam ubeđena da samo Albanci mogu da mrze Srpski Zid Plača i ‘’Kosmetske žrtve‘’

Bila sam ubeđena da samo Albanci mogu da mrze Srpski Zid Plača i ‘’Kosmetske žrtve‘’ – Slavica Jovanović, novinar i književnik
Foto: Slavica Jovanović

I nisam mogla da prećutim , kad je reč o Zlatnom Slovu – Kosovu, o azbuke prvom slovu – Kosovu , Srpskom Svetilištu i Srpskom ognjištu , teritoriji Srbije koju su okupirali Šiptari i koje kao vekovno Srpsko i duhovno korenište , Srpski Metoh , Srpska Pravoslavna Crkva , treba da vrati pod svoje okrilje jer tamo i pripada.

U protivnom su se prodali šaku dolara, da Zlatno Slovo Kosovo, bude pod- pokrovom!

I zato svako ko pokuša na bilo koji način da ućutka Srbe i govor istine , može da se poredi sa krvopijom i zlotvorom !

Saslušavši govor predsednika Koordinacije srpskih udruženja porodica nistalih, ubijenih i poginulih lica sa prostora bivše Jugoslavije (30.08.2017 godine Međunarodni dan nestalih lica), odlučila sam munjevito da odreagujem .

Očigledno da je u pitanju neka politička igra. Nekom smeta da gleda slike ubijenih Srba, ali im ne smeta da gledaju ‘’žene u crnom’’ nakaznice i profesionalne narikače u sred Beograda kako oplakuju Muslimane.

Nije isključeno da je ovaj nečiji trbuhozborac dobio određenu nagradu da tako govori. Prosto me plaši da šiptarski lobi nije i dovde dovukao pipke.

Lično sam više puta bila na protestima i jedini koji se borio tada , kada ovih sa snimka nigde nije bilo i po kiši i po snegu i po blatu noseći transparente sa slikama Kosmetskih žrtava, a i njemu su kidnapovana braća na Kosovu. Jedino je bio Simo Spasić.

Foto: Slavica Jovanović

Kad su svi ćutali i gledali u zemlju, on se jedini usudio se da kaže istinu o Kosovu, o kidnapovanim i ubijenim Srbima sa KiM. I čoveku treba odati priznanje.

Ove sramne izgovorene reči da su i iz šiptarske kuhinje, blaže bi zvučale. Porodice žrtava ne treba da nasedaju na ovakvu propagandu, jer očigledno dolazi sa Zapada sa ciljem da se ućutkaju Srbi, čak i na ovakav bestidan način.

NASTAVITE SA ČITANJEM OVDE

Slavica Jovanović

Оставите одговор