VAŠ STAV

Simo Spasić: Dabogda mu se seme i pleme zatrlo ko uzima novac od stranaca i Soroš Fondacije

Soroševim plaćenicima, smeta „Srpski zid plača“ isped Narodne skupštine.

Foto: Slavica Jovanović

Zbog toga što smo postavili SRPSKI ZID PLAČA – „SREBRENICA 1992“.

Soroševi plaćenici i albanski lobisti Dragan Pjevač, Verica Tomanović, Nataša Šćepanović, Milena Parlić, Olgica Božanić, Duško Ćelić, Gordana Đikanović… su nebitni u našoj tragediji, ali se zato bogate na kostima našim mučenika.

Svi navedeni su preuzeli kosti njihovih članova porodica, a i dalje ostaju zbog ličnog interesa u svojim privatnim udruženjima, gde nemaju podršku porodica.

Dugogodišnjim delovanjem za svoj lični interes, doveli su do velikog ogorčenja porodica žrtava.

Jedino se pitaju PORODICE „Kosmetskih žrtava“, koje su i postavile „Srpski zid plača“ kod Skupštine.

Dragan Pjevač je tokom rata u Hrvatskoj izbegao u Ameriku, gde je živeo do pre par godina, zaslugom američke ambasade u Beogradu, preuzeo je funkciju Predsednika Srpske Koordinacije udruženja na prostoru bivše SFRJ.

Ološi belosvetski, gnjide, oportunisti i karijeristi, vama ne smetaju slovenački, hrvatski, muslimanski i albanski zločinci već vam jedino smeta „Srpski zid plača“ ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Dabogda mu se seme i pleme zatrlo ko uzima novac od stranaca i Soroš Fondacije, kao i Fonda za otvoreno društvo i dabogda od tih para kupili sanduke i sveće.

Vi nemate prava ni morala, jer nemate podršku čestitih i pravednih porodica, vi predstavnici privatnih udruženja se jedino bavite ličnim interesom, gde ste se preko udruženja zaposlili u vladinom sektoru Srbije, a ujedno predstavljate i vaša privatna udruženja u nevladinom sektoru što je TROSTRUKI SUKOB INTERESA.

U potpisu:
Dokazani borac za SVE SRPSKE ŽRTVE od Slovenije do Kosova i Metohije, SIMO SPASIĆ

Priredila: Slavica Jovanović

One Reply to “Simo Spasić: Dabogda mu se seme i pleme zatrlo ko uzima novac od stranaca i Soroš Fondacije

  1. E moj Simo da nisi SPS-ovac svi bi te uvažavalli i poštovali. Ovako promašio si i ideologiju, a i nestali ispadaju još jedanput žrtve vog puta od tebe.

Ostavite komentar