VAŠ STAV

SMATRAJU NAS BUDALAMA! VLADAJU I PLJAČKAJU, PROMENE PARTIJU, PA MISLE DA SU PROŠLOST IZBRISALI. Kako je u Plani, tako je u celoj Srbiji

Redakcija portala Jutarnji GLASnik je dobila e-mail od našeg čitaoca Dejana Neškovića, koji prenosimo u celosti:

Sadašnja vlast u Velikoj Plani se neprestano žali na prošlu, kako su oni prošli sve uništili!

S obzirom da je svu šljam iz DOSovskog i Miloševićevog vremena pokupila ova vlast oko sebe, evo, ja bih da vidimo ko je ovde lud, a ko zbunjen?!

PA DA NAPRAVIMO ANALIZU DANASNJE VLASTI U VELIKOJ PLANI!

Na žalost, ovako je u celoj Srbiji, ali nas interesuje Plana.

Samo su Igor Matković, predsednika opštine i Branko Opačić, na vlasti od 2012. godine.

Igor kao predsednik skupštine, Opačić kao šef odborničke grupe! Inače njih dvojica služe kao marionete u današnjoj vlasti. Upali ljudi tu kao da su igrali BINGO! A služiće sutra za zatvaranje fioka! Igor, predsednik opštine, Opačić pomoćnik predsednika opštine za privredu!

E jadna li si privredo! Zato nam lepo i ide, pola lokala u Plani pozatvarano, od kako on brine o privredi.

Idemo sada redom na ostale činioce vlasti:

Željko Rajić iz SPS-a, od 1990 godine njegova partija na vlasti, sada potpredsednik opštine! Željko je intezivno na vlasti od 2004. godine, samo je menjao funkcije i radna mesta, po sitemu gde ima više para.

Dušan Janićijević iz SPS-a, od 1990. godine na vlasti, čovek promenio skoro sve funkcije i direkstorska mesta, Inače je Dule sada u opštinskom Veću i jedan od direktora u komunalnom.

Nenad Perić! Nepoznato mi je od kada je na vlasti, jer potiče još iz Saveza Komunista! Bio sam mali tada, ali je promenio sve stranke što postoje u Plani i bio na vlasti uvek! Sada je u SNS-u, trenutno i predsednik je skupštine opštine.

Dušan Marić je bio u SRS-u, bio sa Šulkicem u vlasti, pa je on još i najbolji od svih ovih ostalih. Sada je u SNS-u, pomoćnik predsednika opštine za kulturu i informisanje, jeste da ga niko ništa ne informiše i ne pita, ali je na platnom spisku.

Ivan Tasić, načelnik opštinske uprave, bio u DSS-u, od 2000 je na vlasti, sada se ne zna gde je, ali je načelnik.

Dragan Cvetković, koji je prvi bio uz Miloševića, posle toga podržao Vuka Draškovića, zatim član DS-a gde se probio i bio visoko pozicioniran, podrzavao Šulkića, da bi ga na kraju prodao i bio jedan od osnivača “GRUPE GRAĐANA ZA NAŠ GRAD I NAŠA SELA “. Čim je dobio dobru ponudu, prodao i sopstveni pokret i ideologiju, moglo bi se reci i prešao naravno u SNS, gde sad sarađuje sa ljudima koji su ga tukli, zato što je u aprilu pred izbore cepao i prelepljivao plakate SNS-a.

To su bili parlamentarni i opštinski izbori, a pobio se lično sa Goranom Marjanovićem. Sa njim sad mora da sarađuje i da se utrkuje ko će više sigurnih glasova da skupi. Šta je sa apotekom? Citiram ga : „U Donjoj Livadici će biti otvorena apoteka. U pitanju je probni rad od šest meseci, posle čega će biti urađena analiza da li je rad apoteke opravdan.“ Još samo Opštinu da preseli kod njega u lokal i sve je čovek postigao.

Dejan Pisarević , Jedinstvena Srbija. Još od od Miloševića na vlasti, pa do dana današnjeg! Sada je u opštinskom veću.

Miša Pampi, SPO, koji trenutno broji tri člana u Srbiji, a to su Vuk Drašković, Danica Drašković i Miša Pampi. Na vlasti je Miša Pampi od 2000.godine, na zadnjim izborima išao na listu DSS-a, ali se prodao i sada u kolaliciji sa SNS-om!

IZA SVIH NJIH DANAS STOJI ŽIVAN ĐURISIC BIVŠI SUDIJA, POZNAT PO MNOGIM AFERAMA, A NA VLASTI JOŠ OD KUMUNIZMA!

Celog dana ovde mogu da nabrajam imena ovakvih ljudi, koji su na vlasti u zadnih 17-25 godina, a i danas!

Šta ste vi onda gospodo promenili i na koga se žalite? Ko je to i koja je ta prosla vlast???

E sada je Šulkić kriv za neku propast, a sva ova imena su bila i pre njega i sa njim, a i danas su na vlasti!

PA KOGA BRE VI ZEZATE, KOJI SU TO PROŠLI? EVO VAM STATISTIKE! NE ZAMAJAVATE NAS VIŠE PROPAGANDOM I DEMAGOGIJOM!

6.mart 2017. godine u Velikoj Plani

Dejan Nešković

Foto: Miloš Arnaut/ Panoramio 

Objavljeni stavovi i tekst su isključivo mišljenje autora

Redakcija Jutarnji GLASnik

One Reply to “SMATRAJU NAS BUDALAMA! VLADAJU I PLJAČKAJU, PROMENE PARTIJU, PA MISLE DA SU PROŠLOST IZBRISALI. Kako je u Plani, tako je u celoj Srbiji

  1. Нажалост Велике Плане, а и у другим општинама нити у Србији на централном нивоу није боље, све што је написано је истинито.
    Данас ако сте доследни овакви људи, неки медији,разне организације, па и део грађанства ће вас исмејавати, а оне који имају неограничен прелетачки капацитет представљаће као способне и узорне људе, као друштвену норму по којој треба сви, а посебно млади, да се равнају.Таква појава која добија на вртоглавом интезитету је један од разлога за безнађе у којем се правасходно млади налазе па олако посежу за одласком у иностранство.Србија нам се празни а подобни партијаши остају у седлу.
    Решење је у промени изборног законодавство које би подразумевало да се одборници бирају непосредно, по већинском изборном систему.Такви избори били би чистилиште за смутљивце из свих странака, а посебно за овакве прелетаче који су се претплатили на народну грбачу као да је ово сталешка држава!
    Дејан В.Шулкић, народни посланик

Ostavite komentar