ŠUTANOVAC PROMENIO PREZIME: Od Šutanovca do Šaltanovca!

Početkom meseca avgusta 2017.g. posle petogodišnjeg procesa Viši sud u Beogradu potvrdio je kao pravosnažnu presudu Prvog osnovnog suda u Beogradu kojom je predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac oslobođen optužbi za izvršenje krivičnog dela neprijavljivanja imovine ili davanja lažnih podataka o imovini kao i da nije imao nameru da imovinu prikrije, a šta je u javnosti poznato kao tzv. afera „pašnjaci na Vračaru“.
Foto: Goran Srdanov, Printscreen/ Alo

U poslednje vreme Demokratska stranka proklamovala je afirmativan odnos i saradnju u inicijativama predsednika Republike Aleksandra Vučića o izmenama Ustava RS i unutrašnjem dijalogu o Kosovu, šta su neki politički analitičari i komentatori (ne)osnovano doveli u uzročno-posledičnu vezu sa tom pravosnažnom presudom te shvatili i interpretovali kao da je predsednik DS Dragan Šutanovac svoje prezime promenio u – Šaltanovac!

Navodno je to uradio kao onomastički izraz i dokaz svoga šaltovanja u Vučićev teatar „Histrionični sindrom“, a kojeg sačinjavaju: narcisoidni poremećaj ličnosti, provincijalno poreklo i tribalna supkultura, parvena po-etika i arivistička kompenzacija kompleksa manje vrednosti.

Autor: Igor Šugar

Napomena redakcije: Redakcija Jutarnjeg GLASnika više neće prihvatati komentare, niti tekstove čitalaca, sa e-mail adresa Guerrillamail.com

Оставите одговор