DR ALEKSANDAR POPOVIĆ: EU UNIŠTAVA NAŠU POLJOPRIVREDU

IZJAVA PREDSEDNIČKOG KANDIDATA PROF. DR ALEKSANDRA POPOVIĆA

EU UNIŠTAVA NAŠU POLJOPRIVREDU

„Evropska unija i Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju ruše našu privredu i poljoprivredu, smanjuju broj zaposlenih i plate, a biće sve gore ukoliko nastavimo put u EU. Kao predsednik Srbije pokrenuću pitanje revizije ili ukidanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, kako bi se Srbija oslobodila briselskih stega“ rekao je predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije prof. dr Aleksandar Popović.

Popović je rekao da smo na pragu opasnosti da stranci u Srbiji počnu da kupuju zemlju čemu se Demokratska stranka Srbije oštro protivi.

„Evropska unija od nas traži da strancima prodamo ono najvrednije što imamo – naše poljoprivredno zemljište, naše voćnjake i povrtnjake. Kao predsednik Srbije zaštitiću našu zemlju i naše ljude. Srpska država je iznad svega, a čovek pre svega“, zaključio je on.

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije u okviru izborne kampanje boravi 7. i 8. marta u Zlatiborskom okrugu gde će posetiti Prijepolje, Priboj, Novu Varoš, Čajetinu, Požegu i Kosjerić.

Informativna služba DSS Beograd, 7. mart 2017. godine

Ostavite odgovor