DRUŠTVO LJUBIMAC

„AZA“ DOO U AKCIJI! Prodaju li se psi kao hrana zoovrtovima ili se samo ubijaju? (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Sa Fejsbuk stranice udruženja Koalicija za život Srbija (No Kill coalition), prenosimo vam saopštenje o još jednoj firmi, koja po Srbiji nesmetano i u dogovoru sa lokalnim ili ko zna kojim vlastima, vrši masakr nad psima.

Ovoga puta reč je o firmi AZA DOO iz Odžaka, a mesto zločina je Bač.

Poštovani čitaoče, znaj da si taj zločin i masakr i ti finansirao, jer se opštinske kase, iz kojih se plaćaju ovakve firme, pune tvojim novcem.

Fantomska firma sa fantomskim ovlašćenjima u fantomskom prihvatilištu fantomski zbrinjava i udomljava pse.
UBICE u akciji!

08.marta 2018. godine u Baču „AZA“ DOO ODŽACI sakupila je pse po ugovoru koji ima sa opštinom. Psi se navodno zbrinjavaju u prihvatilištu u Sremskim Karlovcima.

Proverom smo utvrdili da ovo prihvatilište koje je u vlasništvu JKP Belilo ne radi od juna 2017. godine, kao i to da ova navodna zoohigijenska služba nije ni jednom pozvala veterinarsku stanicu iz Kupinova sa kojom je zaključila ugovor, da pruži bilo kakvu veterinarsku uslugu psima koje sakuplja.

Svedok koji je tražio svog psa, Bernard Bartolić, je dao izjavu, kako mu se dotični Božičić, koji je „direktor“, a šinter, podsmevao rečima „Cijukali su celu noć“ u konzervi, tj. ovoj dušegupki, gde ih je strpao.

ŽUĆA, VLASNIČKI PAS UKRADEN ISPRED SVOJE KUĆE! GDE JE?

Onda smo dobili papire, po kojima ih je taj isti, sretno udomio. 13 pasa za 2 dana bez prihvatilišta, direkt iz konzerve. Ko je lud?

Ko je i kako udomio i gde je udomio ove nesretne pse?

Laži kojima se služe šinteri ovog profila, potrebne su da se prikrije pomor napuštenih pasa, koje svedoci svakodnevno pronalaze.

Da li se psi samo izbacuju po njivama i u bestragijama ili se prodaju kao hrana zoovrtovima i proizvođačima kože i krzna videćemo?

UBAĆENA U DUŠEGUPKU SA 3 ŠTENETA. DA LI JE I NJU BOŽIČEVIĆ UDOMIO?

Jedno je sigurno, ne šalju ih ni u kafileriju, jer je Proteinka potvrdila da sa Azom nema ugovor.

Dakle, ova takozvana firma, koja je sklopila ugovor sa opstinom Bač, smrdi na kilometre. A smrad je prelazan. Pa smrdi i opštinska uprava koja se u ovo udenula. Sve je pod upitnikom.

Pozivamo sve one koji imaju bilo kakva saznanja o AZI i nezakonitim radnjama da nam se jave.

Dužnost svih građana je da prijavljuju zlostavljanje i ubijanje životinja. Ovde se radi o masovnom ubistvu 13 pasa iz samo jedne akcije u Baču, a šta je sa ostalima?

Dokle će ovakvi da se nekažnjeno bave zlodelima? Ko im je to omogućio? Ko se utalio u krađu sredstava budžeta opštine? I kako je ovakvo činjenje zlodela uopšte moguće? Gde su to psi udomljeni? Kod koga, direktore Božičiću?

U međuvremenu su pronađeni leševi pasa, pobacani u kanal na putu Odžaci – Lalić. Koalicija za život je poslala prijavu policiji i inspekcijama da hitno izađu na teren i preduzmu potrebne radnje.

„Ubistvo životinja je krivično delo baš kao i ugrožavanje životne sredine i javnog zdravlja.Tražimo kazne i brzu reakciju nadležnih.“, saopštila je Koalicija za život.

Izvor: Facebook/ Koalicija za Zivot Srbija No kill coalition

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

2 Replies to “„AZA“ DOO U AKCIJI! Prodaju li se psi kao hrana zoovrtovima ili se samo ubijaju? (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

  1. Samo da vas ispravim šinter se zove Zoran Božičić. On je inače BIVŠI RUKOVODILAC ODELJENJA ZA URBANIZAM u opštini Odžaci. Dobio je otkaz sa tog radnog mesta i za dlaku je izbegao zatvor. Sad vi saberite dva i dva. Možda je prljave poslove radio u ime jače zverke, a ova mu odobrava UBIJANJE životinja za NOVAC, kako bi mu kompenzovao otkaz. Ako ne verujete, proverite u opštini Odžaci. Uporedite potpise.

Ostavite komentar