DRUŠTVO

Devojka zlata vredna i gadure okićene zlatom

Foto: Foto: M.Zgonjanin/Avaz.ba / RAS Srbija, Instagram
List Blic je na svom portalu preneo tekst iz Dnevnog avaza o Dajani Zgodić (20), meštanki male rudarske varoši Ljubije i studentkinji Visoke medicinske škole iz Prijedora, koja je pošteno zasukala rukave kako bi zaradila bar deo novca za školovanje, kupila neku od knjiga, platila prevoz i osigurala sebi kakav-takav džeparac.
Foto: Dragana Zgodić cepa drva, M.Zgonjanin/Avaz.ba / RAS Srbija

Krhka devojka ne bira poslove, cepa drva, kosi, kreči voćke i kuće i pomaže starijim komšijama. Retko odbija poslovne ponude, jer svaka marka, mada nema fiksnu satnicu nego pravilo “ko koliko može dati”, uvek dobro dođe. A neretko pomaže i bez bilo kakve nadoknade, piše Avaz.ba.

– Nekome treba nacepati ili doneti drva, neko bi da odem do trgovine da mu nešto kupim, nekome treba pokositi… malo pospremiti kuću. To su, uglavnom, stariji ljudi kojima treba pomoć. Obično me nagrade, mada nikad direktno ne tražim novac, već koliko ko može dati, jer nisu svi u mogućnosti i da plate, jer se ovde živi veoma teško. Nekad dobijem i nešto od garderobe, nešto što mi treba. A i da nije toga, osećaj da nekome pomažeš, pogotovo starijim ljudima, baš je dobar – kaže ova skromna devojka.
Dragani ni košenje nije strano, Foto: RAS Srbija

Na istom portalu su se našao tekst pod naslovom „SMUVALA JE FUDBALERA, PA SE HVALI LUKSUZOM Pogledajte u kakvom avionu se vozi Zorannah“ o biću čije je zanimanje modna blogerka i koja zarađuje prodajom magle idiotima.

 Blic piše da: „Tako se među fotografijama našla i ona iz aviona, na kojoj vidimo kako uživa u komforu dok ispija šampanjac.“

I na kraju, kao vrhunac kaljuge dolazi tekst o valjda bivšoj švalerki tajkuna Mikija Kostića, zvanog „3 evra“ i nazovi pevačici Nataši Bekvalac i o tome kako se odmara na Ibici i kako se trudi da se provede ko nikad do sad. Tu su i njene drugarice, koje se verovatno bave istom profesijom kao i bivša švalerka , a profesija nije nazovi pevanje.

To što se zove Blic još piše da: „Sudeći po Natašinim objavama odlično se zabavlja na odmoru, te nema sumnje da će napuniti baterije za sve ono što je čeka u narednom periodu i predlaže vam link gde možete da vidite kako izgleda dom Nataše Bekvalac.

I povrh svega, još radosti za maloumnike nudi Blic:

BONUS VIDEO: PRAVA ISTINA Nataša Bekvalac je plakala kod Ognjena Amidžića, a evo šta se tada zaista dogodilo.

I tako, posle teksta o Dajani Zgodić, devojci koja se na težak način, kao i hiljade drugih Dajana, bori da poštenim radom nešto postigne, pročitaš hvalospeve o droljama i zgadi ti se život, zgadi ti se dan, država, narod, ljudi…

Mada znaš da nisu krive ove nakaze, nisu krivi idioti koji prate šta takve spodobe rade i dižu im cenu, znaš da je krivac za sve ološ koji vlada ovim zaludelim narodima, pa se pitaš koliko dugo traju ta smutna vremena i dokle će ološ da bude na površini i hoće li nekad svi ološi koji su nas doveli dovde završiti tamo gde im je mesto, a mesto im je u septičkoj jami, zatvorenoj metalnim poklopcem, zavarenim tako da se nikad ne otvori.

Hoće li osvanuti taj dan? Zavisi li to od nas?

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

One Reply to “Devojka zlata vredna i gadure okićene zlatom

  1. Zoranahh…kako god okreneš,zna se kome ulazi ( ona smuvala?! ) bolesna beogradska kamenjarka,koja konvertuje vid prostitucije u ‘ zabavljanje ‘… ‘ ko o čemu, *urva o poštenju ‘ !
    – ‘Nata’- * urnica…ne zaslužuje koment
    – muškarac je * ebač dobar ili loš…
    ko ga prima…zanatlija,dal’ u avionu il’ kamionu…isto je !

Ostavite komentar