DRUŠTVO POLITIKA

Ekskluzivno- Nogo:Hapsi me Stefanoviću, nosim vešala!Stefanović odgovorio.VIDEO

Nogo javno poziva Stefanovića da ga uhapsi jer nosi vešala, ukoliko je to krivično delo!

Stefanović Nogu odgovara: „Veoma štetna poruka građanima“, očekuje da nadležni postupaju u skladu sa ovlašćenjima

Na protestu „#1 od 5 miliona“ Srđan Nogo se pojavio noseći maketu vešala. Ekskluzivno za Jutarnji GLASnik dao je izjavu.
VIDEO:Nemontiran materijal sa protesta 09.02.2019.

 

Stefanović zbog Noga ocenio da su vešala postala ključni deo programa opozicije

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je povodom ponovnog pojavljivanja improvizovanih vešala na protestu „Jedan od pet miliona“ u Beogradu da se time šalje „veoma štetna poruka građanima“, i izrazio očekivanje da će nadležni državni organi s tim u vezi postupati u skladu sa svojim ovlašćenjima.

Stefanović je za Radio televiziju Srbije rekao da mu je „potpuno neverovatno da su lideri Saveza za Srbiju izabrali vešala koja su postala ključni deo njihovog političkog programa“.
„Činjenica da su lideri tog saveza, njihovi poslanici nosili vešala ukazuje da oni ne razumeju šta je suština onog što građani Srbije žele i kada nedostaje politički program, kada nema formulacije programa koji nudi nešto građanima Srbije, onda vešala postaju politika“, ocenio je ministar.

Iako su organizatori večerašnjeg protesta pozvali učesnike da ne nose improvizovana vešala kao prošle subote, njih je ipak nosio poslanik Dveri Srđan Nogo na začelju kolone demonstranata, koji je agenciji Beta rekao da je poneo vešala „u znak podrške uhapšenom maloletnom mladiću i kao izazov vlastima“.

Maloletni mladić koji je priveden zbog toga što je na protestu u subotu nosio maketu vešala, sinoć je pušten na slobodu, a Nogo je na Tviteru napisao da je još prošle nedelje obavestio policiju da je on nosio vešala, a ne dečak, prenosi N1.

Prethodni razmenjeni tvitovi Stefanovića i Srđana Nogo.

Izvor: Jutarnji GLASnik                                             Foto: Jutarnji GLASnik

Ostavite komentar