GRADOVI KULTURA VESTI

Ponosni član SNS-a (urednik PINK-a, Darin i Cecin kompozitor) zadužen za kulturne manifestacije u BG

Na sednici Skupštine grada u petak je za novog direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) imenovan Damir Handanović, kompozitor i producent, muzički urednik “Siti rekordsa” i TV Pink.

Youtube

Ova ustanova kulture zadužena je za gotovo polovinu kulturnih manifestacija u gradu,kao što su Međunarodni filmski festival – FEST, Međunarodni muzički festival klasične muzike – Bemus, Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, Međunarodni letnji festival ambijentalnih umetničkih pozorišnih, plesnih, muzičkih i vizuelnih programa – Belef…

A Handanović je estradnoj javnosti poznat po hitovima koje je komponovao za zvezde (Lepu Brenu, Svetlanu Cecu Ražnatović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac…), pišu Novosti.

“Godinama sam organizator raznih muzičkih i multimedijalnih dešavanja u Beogradu, i drago mi je što svojim radom mogu da pomognem Beograđanima da se dobro provedu, da svoje slobodno vreme odvoje za zabavu i razonodu, a to ćemo sada još više unaprediti”, rekao je on za ovaj list i dodao da je, inače, zaposlen u Pink International kao muzički urednik i savetnik za zabavni program. “Sada prelazim na novu funkciju i daću sve od sebe da je obavljam najbolje što mogu”, kaže Handanović.

On kaže da ga za novu funkciju nije preporučilo pripadanje političkoj partiji na vlasti, iako je politički opredeljen, i o tome javno govori. “Ponosan sam što sam član SNS i podržavam politiku koju predstavlja predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Saglasan sam sa svim što on i njegova stranka rade za našu državu u zemlji i u svetu.”

Izvor: Novosti

Ostavite komentar