DRUŠTVO POLITIKA VIDEO GLASNIK

Ono kad vam jutro počne veselo sa predsednikom!Sa osmehom prihvatio Veljinu molbu za „jedan dan života“ bez njega na tv ekranima, a zatim ozbiljno odgovorio i njemu i Vidojkoviću

Vučić sa osmehom prihvatio Veljinu molbu za „jedan dan života“ bez njega na tv ekranima, a zatim ozbiljno odgovorio i njemu i Vidojkoviću 

Ono kad vam jutro počne veselo sa predsednikom! 

Velja kaže, Vučić odgovara, tv Pink se trese!

Vučić Vidojkoviću: Pravni fakultet je iznedrio mnoge intelektualce! Nisam bio najbolji, bio sam odličan student!

Predsednik je dao komentar i na skandalozne proteste i vređanje studenata i onih koji su završili pravni fakultet, od strane opozicionog potrčka Marka Vidojkovića.

– Reći za profesore Pravnog fakulteta da su smradovi, kreteni… Pa to proizilazi iz čistok bezobrazluka, nekulture. To govori o njima. Nisam bio najbolji student, bio sam odličan student, a Pravni fakultet je iznedrio mnoge intelektualce. Vidojković nije imao uspeha na fakultetu, pa mu je verovatno žao i boli ga to, pa je morao da osuje paljbu po onima kojii su uspešni. Neki ljudi su nervozni zbog toga što su očekivali da potpise na one papire za njihovu podršku stavi veći broj ljudi.

Marko Vidojković na protestu o „najboljem“ studentu pravnog fakulteta

Neki su očekivali da će im podršku dati 95 odsto profesora, a potpisalo je manje od četvrtine. Najsnažnija podrška protestima stiže od zagrebačkih, sarajevskih i prištinskih medija, gde su protesti bili udarna vest na tim portalima.
Komentarišući izjave Vuka Jeremića koji je istakao je Srbija kriva za sve ono što se dešavalo tokom 90-tih i da Vučić sprovodi sličnu politiku koju je sprovodio Milošević, predsednik je rekao:

– Od lažnog patriote su čuli da je Srbija kriva za sve sukobe. Mi nismo imali nikakve sukobe od kad sam ja na vlasti. Žao mu je što ne može da bude na mom mestu. Dobio sam 55, a on 5 odsto. To je lična mržnja koju oseća, ali njegova mržnja prema meni nije problem, problem je što pljuje po svojoj zemlji. Snagu koju imamo kao zemlja i kao vojska dvostruko je veća nego što smo imali u prethodnim periodima. Ja ne prizivam rat, ja činim sve da sačuvamo mir.

To je cilj svakom normalnom čoveku. Kosovo je otišlo u njihovo vreme, Crna Gora je otišla tada, u sporazumu sa narodom iz 2000. su se zakleli da će očuvati Jugoslaviju, nisu je očuvali… Sa takvim ljudima, fašistima i lopovima nemam šta da razgovaram. Hoću da razgovaram sa narodom, ali sa njima neću da razgovaram.

Izvor: Jutarnji GLASnik                                          Foto: Screenshot, Ilustracija

Ostavite komentar