DRUŠTVO VAŠ STAV VIDEO GLASNIK

Saznajte zašto je policijski sindikat na protestu „#1 od 5 miliona“VIDEO

Saznajte zašto je policijski sindikat na protestu „#1 od 5 miliona“, a ne samo ispred zgrade u Katanićevoj VIDEO

Protesti se šire i okupljaju sve više građana koji iz različitih pobuda šetaju u susret „boljem sutra“

Interesantno je koliko ljudi koje dugo niste videli, možete sresti na ovim protestima. Kao da se uspavani ljude bude iz „zimskog“ sna i kreću očekujući da će ove godine proleće biti „zelenije“. „Trgli“ su se hronično nezadovoljni i godinama trpeljivi građani i sada traže svoja prava. Protestu su se pridružili i predstavnici  penzionera, vojske, policije, sindikata; majke, radnici,farmaceuti, lekari, studenti , profesori, bake, deke, roditelji sa decom, šetaju političari, ali u svojstvu građana i narodnog protesta.

Svi oni traže različito, a zapravo isto, traže pravdu, istinu, traže SLOBODU.
VIDEO: Na primer predstavnici Sindikata zaposlenih u policiji više ne soji samo ispred Katanićeve, već dolazi i na proteste „#1od 5 miliona“

VIDEO: Pogledajte izjave koje govore o razlozima zašto su došli na protest
Policijski sindikat nudi dokaze o izbornim krađama

Sindikat zaposlenih u policiji stao je na stranu naroda i aktivno se uključio u proteste protiv aktuelne vlasti. Predsednik ovog sindikata Dejan Đukić je, izjavio je da je počeo da izlazi na protest „#1 od 5 miliona“ kako bi skrenuo pažnju na to, da kako u tom sindikatu smatraju jedini pravi protest koji može da urodi nekom promenom je ispred Katanićeve. Naime kako Đukić tvrdi postoje dokazi na preko 1.600 stranica da se u biračkim spiskovima nalazi 1.600.000 preminulih i 300.000 državljana Srbije koji su se trajno iselili iz zemlje.

To je i razlog zašto se Sindikat zaposlenih u policiji, aktivno uključio u protest naroda pružajući na skupu ispred Tužilaštva u Katanićevoj 15 „podršku tužiocu Miroslavu Filipoviću da procesuira odgovorne za krađu izborne volje građana. Oni su, kako navodi Đukić, pripremili krivične prijave protiv preko 500 političara, što iz vlasti, a što iz opozicije, koji su direktno odgovorni za krađu. Policijski sindikat, koji tvrdi da se sve dešavalo između 2012. i 2018. godine, u poslednjem saopštenju žali se da je izložen „strahovitom pritisku“ i blokiran od strane medija. Bunt nastavljaju pod parolom „Vratimo Srbiju narodu“.

Izvor: Jutarnji GLASnik                                                  Foto: Screenshot

Ostavite komentar