DRUŠTVO

Sindikat srpske policije deo akcije ČEPOM DO OSMEHA

Sindikat srpske policije dobio je lepo priznanje od organizacije Čepom do osmeha. Kao odgovorna društvena organizacija, a zašto ne istaći i jedina u okviru policije, SSP je aktivno podržao organizaciju Čepom do osmeha.

Foto: Igor Đurđević

Ova humanitarno-ekološka akcija sakupljanja plastičnih čepova sprovodi se radi prikupljanja pomoći deci sa invaliditetom. Prikupljena sredstva se koriste za kupovinu raznih pomagala sa ciljem da im se omogući lakše funkcionisanje u obrazovanju.

SSP je, na poziv aktivista tog udruženja, uzeo aktivno učešće u ovoj akciji i pozvao svoje članove da širom Srbije pokreću sakupljanje čepova. Aktivisti tog sindikata i zaposleni u Policijskoj upravi Bor su prilikon terenskih angažovanja u dosadašnjem periodu pokazali kako se to može i prikupili značajne količine potrebne za ovu humanitarnu akciju.

Ispred SSP zahvalnicu je primio predsednik Regionalnog centra Bor, Miroslav Stojimirović. Zahvalnicu je uručila gospođa Vanja Đurđević koordinator organizacije „Čepom do osmeha“ u Negotinu.

Foto: Igor Đurđević

U Sindikatu srpske policije ističu da im je veliko zadovoljstvo što su delić ekipe koja svojim radom vraća osmehe na dečija lica i olakšava im njihovu veliku životnu borbu.

Sindikat srpske policije, kome u poslednje vreme masovno pristupaju zaposleni u MUP-u, sem svog sindikalnog delovanja trudi se da širi duh humanizma i nastoji da uzdigne svest kod pojedinaca za ekologijom i humanošću.
Izvor: SSP

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

One Reply to “Sindikat srpske policije deo akcije ČEPOM DO OSMEHA

Ostavite komentar