DRUŠTVO SRBIJA VAŠ GLAS

ŠOKANTNO: ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE ODBIO DA KUPI BEBU U PORODILIŠTU UZDRMAĆE BEBI AFERU U SRBIJI VIDEO

„Lekar mi je nudio da u porodilištu izaberem i kupim bebu za
10 000 maraka.“

ŠOKANTNO: ISPOVEST ČOVEKA KOJI JE ODBIO DA KUPI BEBU U PORODILIŠTU UZDRMAĆE BEBI AFERU U SRBIJI

Šokantna ispovest poštenog čoveka i priznanje da su mu nudili da umesto usvajanja, kupi bebu u porodilištu u Beogradu, za 10 000, a za blizance 15 000 maraka svakako će izazvati veliku buru u javnosti.
Nemački državljanin koji je rođen u Jugoslaviji na srpskoj televizijskoj stanici je gledao emisiju o krađi beba maja, ove godine.

Nije trebalo dugo da dođe do Beograda i ispriča ono što ga je tištilo i u šta je sumnjao godinama. A, to je da je mogao da bude usvojitelj deteta za kojim plače jedna od majki koja traga za svojom bebom.
Spreman je da svedoči i da ispriča sve do detalja kako je došao i ko ga je doveo u porodilište u Beogradu koje je prepoznao, kao i lekara za koga navodi da ga prepoznaje na fotografijama.

Sa roditeljima iz Udruženja nestalih beba Beograd i Udruženja nestalih beba Vojvodine, i njihovim predstavnicama Milenom Janković i Anom Pejić koje su ga ugostile njihov sada već prijatelj Marko Ivić je obišao porodilište i ulice koje je prema njegovom sećanju prepoznavao.

Put je naveo prema  Bolnici za ginekologiju i akušerstvo u Preševskoj na Zvezdari, a istražni organi bi po svoj prilici trebali da istraže ovo svedočenje.

Ova ispovest i svedočenje ovog hrabrog čoveka će sigurno pomoći da državni organi Srbije počnu da raskrinkavaju „bebi aferu“ koja već godinama potresa našu državu, a svoju izjavu Marko ivić je dao i zvanično pred notarom.

A zašto je odbio da kupi bebu, pogledajte u reportaži: „ISPOVEST ČOVEKA KOJA ĆE UZDRMATI’BEBI AFERU’ U SRBIJI“

VIDEO koji će vas šokirati

Autor: Branka Lazić

Izvor: Jutarnji GLASnik                             Foto: Jutarnji GLASnik

Ostavite komentar