DRUŠTVO POLITIKA VAŠ GLAS

Štrajku glađu ministra Vulina pridružio se Vesić, ali i Vojni sindikat

Štrajku glađu ministra Vulina pridružio se Vesić, ali i Vojni sindikat

Ministar Aleksandar Vulin, zamenik gradonačelnika Goran Vesić i 30 poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije od sutra u štrajku glađu zbog nasilja koje nad Srbijom sprovode Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin odlučio je da sutra tačno u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije zbog nasilja koje nad Srbijom kontinuirano sprovode fašista Boško Obradović i tajkuni Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

Kako prenose mediji Vulin je odlučan u nameri da štrajkuje glađu sve dok Obradović, Đilas i Jeremić ne prestanu da sprovode nasilje nad kako se navodi većinskom Srbijom.

Štrajku glađu ministra Vulina, tokom sutrašnjeg dana i u subotu, planira da se pridruži tridesetak poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije.

Osim Vulina i zamenik gradonačelnika Goran Vesić stupiće u štrajk glađu, a prema pisanju medija, u tome će im se pridružiti poslanici SNS, predvodeni šefom poslaničke grupe Aleksandrom Martinovićem, kao i odbornici te stranke u Skupštini grada Beograda.

Vojni sindikat se pridružuje štrajku  glađu sa ministrom Vulinom VULINOM

Saopštenje Vojnog sindikata Srbije u celosti

„Najavljeni štrajk glađu Aleksandra Vulina, ministra odbrane protiv „nasilja opozicionih“ lidera imaće punu podršku Vojnog sindikata Srbije. Sutra, 12. aprila  u 11,55 Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata Srbije sa članovima upravnog odbora, u Narodnoj Skupštini Republike Srbije otpočeće zajedno sa ministrom štrajk glađu!

Zahtev Maji Gojković da se članovima Vojnog sindikata Srbije dozvoli ulazak u Narodnu Skupštinu radi otpočinjanja štrajka glađu već je upućen. Ukoliko se to ne dozvoli, u subotu članovi Upravnog odbora, razapeće šatore ispred nacionalnog parlamenta, kako bi dali adekvatan odgovor Vulinovom teatralnom činu.

Ne ulazeći u politikanske motive, i ne podržavajući ni jednu političku stranku niti lidera, Vojni sindikat Srbije je motivisan isključivo kršenjem ljudskih prava, Ustava, povelja UN, sindikalnih prava, pljačkom budžeta i torturom ministra Vulina u prethodne tri godine. Ovaj lažni levičar, i najbogatiji kapitalista među socijalistima grubo zloupotrebljava aktuelni trenutak i u svom idopokloništvu ide ispod granica dobrog ukusa. Njegov teatar apsurda zasenio je i montipajtonovski smisao za humor. Slično bi bilo da su na suđenju u Nirnbergu nacistički generali štrajkovali glađu zbog postojanja koncentracionih logora u kome su stradali Jevreji.

Povrh svega, ovim se nanosi neprocenjiva šteta ugledu države Srbije. I to u osetljivom geopolitičkom trenutku, gde čak i vođe Šiptara na Kosmetu, osvedočeni teroristi kojima Vulin na tacni nudi vekovne srpske teritorije pokazuju ozbiljniju državničku mudrost.

Bruka i sramota!“navodi se u Saopštenju Vojnog sindikata Srbije

Izvor:Jutarnji GLASnik                                            Foto: Ilustracije JG

Ostavite komentar