DRUŠTVO

Zajednička humanitarna akcija sindikalaca SSP iz Kraljeva i Kruševca

Sindikat srpske policije u Regionalnim centrima Kraljevo i Kruševac sproveo je još jednu humanitarnu akciju koja je za svaku pohvalu.

Prenosimo saopštenje izdato tim povodom:

Podelili smo novogodišnje paketiće štićenicima Centra za osobe sa invaliditetom! To oduševljenje, te osmehe nikada nećemo zaboraviti!

Kruševac, 26.12.20017. godine, – Rukovodstva Sindikata srpske policije u Regionalnim centrima Kraljevo i Kruševac, kao i Odreda žandarmerije u Kraljevu, posetili su Centar za osobe sa invaliditetom u Kruševcu gde su štićenicima ovog centra uručili novogodišnje paketiće.

“Pre svega hvala što nas čuvate a i što mislite na nas za vreme Novogodišnjih praznika!” reči su koje iskazuju iskreno zadovoljstvo i oduševljenje štićenika Centra za osobe sa invaliditetom iz Kruševca.

Darujući ove skromne poklone nismo ni slutili da jedan ovakav humani gest može izazvati toliko oduševljenje i iskrene emocije štićenika ovog Centra čiji su osmesi i izrazi iskrenog zadovoljstva ostavili neizbrisiv trag u našim srcima.

Ovakvim aktivnostima želimo da pokažemo da smo društveno odgovorna organizacija, koja pored svog osnovnog opredeljenja, itekako ume da ispolji i humanitarni karakter – da svoja, inače skromna, sredstva opredeli i pomogne onima na koje retko ko misli.

Srećna vam Nova godina, drugari!

Uživajte u poklonima a mi ćemo u zadovoljstvu koje ste nam priredili vašim iskrenim osmesima.

Predsednik NO SSP
Saša Simić

Prethodni članci

Ostavite komentar