DRUŠTVO HRONIKA

Zbog postavljanja rampe na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova, gde se nedavno dogodila velika saobraćajna nesreća, ni u petak 28. decembra automobili i autobusi neće moći da prolaze tim putem

Zbog postavljanja rampe na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova, gde se nedavno dogodila velika saobraćajna nesreća, ni u petak 28. decembra automobili i autobusi neće moći da prolaze tim putem.

Iz Direkcije za javni prevoz saopštavaju da se produžava rok u kome će biti zatvoren saobraćaj kod Donjeg Međurova, do petka u 19 sati.

Trasa autobuske linije 25 će i sutra biti izmenjena.

Linija saobraća redovnom trasom do raskrsnice ulica Bubanjski heroji i Petra Aranđelovića, nakon čega nastavlja ulicom Petra Aranđelovića, Dimitrija Tucovića, naselje „9.maj“, Čokot do Donjeg Međurova. U povratku saobraća istom trasom do raskrsnice ulica Bubanjski heroji i Peta Aranđelovića i na dalje redovnom trasom – pojašnjavaju.

Podsetimo, zbog nesreće koja se dogodila u petak 21. decembra, kada je voz prepolovio autobus i petoro ljudi je preminulo, pre nekoliko dana je konačno počelo postavljanje rampe na pružnom prelazukoje su meštani decenijama tražili i zato je saobraćaj danas bio obustavljen.

Izvor:Južne vesti  Foto:Screenshot

Ostavite komentar