EKONOMIJA SRBIJA

Ministarko sa pink šlemom brukate se koliko nemate pojma

Ministarko sa pink šlemom brukate se koliko nemate pojma

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić povodom nastupa ministarke Zorane Mihajlović u jutarnjem programu Televizije „Hepi“ traži da objave u istom terminu Saopštenje Nove Srbije po Zakonu o javnom infomisanju član 83.

Molim ministarku da se više ne bruka, za moja četiri mandata nije bilo ni jednog kiksa, a ona na mesečnom nivou ima bezbroj

Na sajtu Nove Srbije postavljeno je saopštenje predsednika ove stranke Velimira Ilića  koje prenosimo u celosti

„Gostujući u jutarnjem programu Televizije „Hepi“ ministarka za građevinu i saobraćaj je još jednom pokazala neznanje. Da podsetim gospođu ministarku , pošto je rekla da je rekonstrukcija vijadukta kod Čačka izvršena za vreme mog ministarskog mandata, 2002 ili 2003. godine, da prvo tada nisam bio ministar, nego gradonačelnik Čačka.

Za ministra sam postavljen 2004. godine. Na mestu gradonačelnika Čačka nisam imao nikakve veze sa rekonstukcijom obilaznice. Jasno je da ona nema pojma o nadležnostima i ko šta radi, a još jasnije da je partijsko zapošljavanje uzelo danak u Ministarstvu građevine i saobraćaja, jer su joj i saradnici neznalice.

Na mostu su izvođeni neki radovi u vreme nekih drugih ministara, a procedura je sledeća: Ministarstvo je dalo u nadležnost i sredstva „Putevima Srbije“ za rekonstrukciju vijadukta ,a onda su oni za izvođača radova izabrali firmu „Ratko Mitrović“ i tada je izvršena rekonstrukcija na obilaznici oko Čačka. Da naučim ministarku, koja pojma nema, evidentno.

I pošto nisam bio nadležan , ne znam ni koliko je koštala ta rekonstrukcija obilaznice oko Čačka. Ono što znam jeste da sam upozoravao javnost da ono kako oni sada rade rekonstrukciju jeste nestručno i s neznanjem. Neverovatno je da se njoj daje prostor u medijima da priča šta hoće , da se ne zove druga strana, da iznese činjenice.

Pink šlem sa kojim se ministarka šeta po gradilištima i slika uticao i na njenu i na inteligenciju svih njenih saradnika!, kaže Velja Ilić

U julu 2016. godine direktor „Puteva Srbije“ i gospođa ministarka su zajedno bili kada su izjavili da rekonstrukcija tog mosta nije rađena 40 godina, pa me zanima kako onda može bilo koga da ljaga i blati i pominje milion evra?!

Molim ministarku da se više ne bruka i podsećam je da za moja četiri mandata nije bilo ni jednog kiksa ,a da ona na mesečnom nivou ima incidenata i kikseva koje smo prestali da brojimo. Izgleda da je pink šlem sa kojim se ministarka šeta po gradilištima i slika uticao i na njenu i na inteligenciju svih njenih saradnika!“

Molimo vas da po Zakonu o javnom infomisanju član 83. Objavite izjavu predsednika Nove Srbije u istom terminu i u istoj emisiji u kojoj ste dozvolili da se iznesu neistine.

Izvor: Jutarnji GLASNIK                                                      Foto: Screenshot

Ostavite komentar