Vučićev mezimac Drobnjak: Ko ima za gorivo imaće i za skuplju putarinu!
EKONOMIJA VAŠ STAV

Vučićev mezimac Drobnjak: Ko ima za gorivo imaće i za skuplju putarinu!

Direktor JP „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak je javnosti poznat kao osoba prema kome predsednik Aleksandar Vučić gaji neizmerne simpatije.

Vučićev mezimac Drobnjak: Ko ima za gorivo imaće i za skuplju putarinu!
Screenshot

To je do sada više puta sam predsednik demonstrirao ponajviše hvaleći pred kamerama njegovu sposobnost i znanje da pije a da se ne urolja.

Često je predsednik sa simpatijama i osmehom komentarisao mnogobrojne Drobnjakove talente, od poznavanja geografije do laganja i varanja sirotinje i obećavanja više para za eksproprijaciju kuća.

U nedogled bi moglo da se piše o liku i delu i međusobnim simpatijama Zorana Večitog Drobnjaka i Aleksandra Najdugovečnijeg Vučića ali smatramo da je to već svima poznato i da može loše uticati na duševni mir čitaoca.

Ovih dana je Drobnjak najavio je da će tražiti od Vlade povećanje cena putarine za deset odsto. Na pitanje novinara da li je takva odluka opravdana, u trenutku kada vozači muku muče sa visokim cenama goriva, Drobnjak odgovara:

– Onaj vozač koji danas ima za gorivo, imaće i sutra za uvećane cene putarine!

Zoran Večiti Drobnjak je svojom izjavom još jednom pokazao pravu sliku  naprednjačke vlasti, naprednjačke politike i naprednjačkih kadrova, ološa  dovedenog iz svih mogućih političkih stranaka u Srbiji,  uz koje ne može a da se ne dodaju imenice kao što su: bahatost, ljigavost, poltronstvo, pokvarenjaštvo, laž, siledžijstvo, tupavost, bezobrazluk, alavost, lešinarenje, krdo, muljanje, ucene, pretnje, prodaja, izdaja svega i svačega i svakoga… i tako u nedogled.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

Ostavite komentar