GLASNIKOV MAGAZIN

CECA MADRE SERBA CON LA SUA FAMIGLIA proslavila rođendan. Membro della famiglia Ivica Dačić kasnio

Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je u restoranu „Bizu“ na Senjaku proslavila 44. rođendan, u društvu porodice, ali i mnogobrojnih prijatelja i kolega sa estrade.

Foto: Printscreen/ Novosti, Nikola Fifić

– „U ovakvim trenucima je najbitnije da okupite porodicu koja je osnova svega“ – rekla je Ceca.

Apsolutno se slažemo sa Cecom, a na takvoj izjavi bi joj pozavideo i sam Don Vito Korleone, kome je porodica bila glavni oslonac za njegovu humanitarnu delatnost.

Na rođendanu su bili prisutni od uže i šire familije deca, bratanci Ognjen Amidžić, Milan Vasić, Milan Kalinić sa suprugom Aleksandrom, Žika Jakšić, Haris i Melina Džinović, kretor Saša Vidić, Marijana Mateus, Romana Panić, Slađa Vujačić (eks „Alegro bend“)… Žurku nije propustila ni tekstopisac Marina Tucaković.

Dušan Vesić i Dragan Marković Palma nisu izostali, dok je, još danas v.d. predsednik Vlade Srbije, Ivica Dačić, zbog silnih obaveza stigao tek posle 23h.

Gosti su, uglavnom, Ceci poželeli zdravlje i sreću što joj i mi želimo, a zna se da joj drugo ništa i ne treba. Svi smo upoznati kako je Ceca mukotrpnim i krvavim radom došla do svog bogatstva, te joj još želimo da ga još dugo, dugo i u miru troši sa svojom anđeoskom dečicom, bez korišćenja nekih nanognica i narukvica.

Verujemo da familija to više nikad neće dozvoliti.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M

 

Ostavite komentar