GLASNIKOV MAGAZIN

„Hoću da budem uhapšen u Moskvi!“

Ruska pripadnica policija iz konjičke jedinice zaludela je internet fotografijama, a mnogi su naveli da ne bi imali ništa protiv da ih uhapsi.

Foto: Instagram

Ako ste se ikad pitali gde rade najlepše devojke koje čuvaju red i mir, neko već zna odgovor. U moskovskoj konjičkoj policiji!

Bar tako smatra nekoliko stotina hiljada japanskih korisnika Tvitera, a ne treba zaboraviti da su upravo Japanci 2014. godine nepoznatu devojku sa Krima Nataliju Poklonsku proglasili za najlepšu tužiteljku na svetu.

Profesija policajac nije na prvom mestu kada se govori o modi, stilu i lepoti. Ali ova će vas Ruskinja sigurno naterati da pomislite drugačije.

Na Tviteru su se pojavile fotografije jedne lepotice na konju. Za par dana crnka je očarala hiljade korisnika Tvitera. Prvi post nekog japanskog gosta glavnog grada Rusije ima 150.000 lajkova i preuzet je 46.000 puta!

Devojka je zaista lepa i odlično građena, a uniforma joj stoji kao salivena, neki su od komentara.

„Devojka je jednostavno prelepa! Želeo bih zajedničku fotografiju s njom!“

„Hoću da budem uhapšen u Moskvi!“

„Želeo bih da policijska uniforma u Japanu bude isto tako lepa!“

Komentatori su saznali da prelepa „amazonka“ živi u dalekoj Rusiji i radi u Moskvi. Zove se Tatjana Zima i još u školi je odlučila da će biti policajac. Od detinjstva se bavi konjičkim sportom, a posle pravnog fakulteta zaposlila se u konjičku policiju Moskve.

„Počela sam da jašem od desete godine. I otad sam povezala svoj život sa ovim divnim životinjama“, kaže Tatjana Zima.

Autor teksta: Blic

Ostavite komentar