HUMOR I SATIRA

AKCIJA! Postanite DOKTOR za samo 950 evra! Studirajte kod Vučićevog fana i srpskog desničara Miroljuba

Kako piše „Blic“, Alen Azarić, „iscelitelj“ koji neizlečive bolesti dijagnostikuje vizijama, a otklanja gljivama, svoju diplomu doktora stekao je na Fakultetu za prirodnu medicinu, čiji je osnivač niko drugi do Miroljub Petrović, javnosti najpoznatiji po izjavi „Ideš pod mač, bato“.

Ilustracija: Jutarnji GLASnik, Foto: Youtube

Miroljub je slavu stekao gostujući u emisijama produkcije „Balkan info“, kod čuvenog elokventno-nezavisnog novinara i voditelja Teše Tešanovića.

Dva poslovna saradnika, drugara i serbska prosvetitelja – Miroljub i Teša. Foto: Twitter

Poznato je da je Miroljub veliki obožavatelj lika i dela najboljeg studenta Pravnog fakulteta, čoveka koji se seća merenja svoje težine prilikom rođenja i čoveka koji sve što radi, radi po prvi put u istoriji. Naravno da se radi o neumornom i uvek budnom Aleksandru Vučiću.

E, ako mislite da je Miroljub zbog našeg Ace član SNS-a, varate se. Miroljub je, sudeći po fotografijama sa Drugog sabora srpske desnice, u najužem rukovodstvu te novoosnovane stranke.

Tako će naš Miroljub (u društvu jednog Miše Vacića – Žednog, Marka Lukasa Drugog Bulata – Belog , Lava Isidorinog Grigorija Pajkićevog Pajkića – Šupljeg i još bezbroj sličnih živopisnih likova, kojima se serbstvo samo podičiti može), nesebično raditi za dobrobit i svakojako mentalno i fizičko zdravlje desnog dela našeg naroda.

Miroljub i Miša. Miša je na slici desniji od Miroljuba, koji je leviji. Foto: Facebook

No, to nije tema ovog nesponzorisanog reklamnog teksta.

Tama je Fakultet prirodne medicine (FPM) Miroljuba Petrovića, koji možete završiti preko interneta.

Kako piše „Blic“, ova „ustanova“ je, navodno, deo Instituta za prirodnu medicinu (IPM) sa sedištem u Njujorku.

Ipak, prilikom detaljnije pretrage postaje jasno da je ustanova sporna koliko i njen osnivač. Naime, na adresi sedišta Instituta u Njujorku nalazi se stambena zgrada, a ni škola ni Institut ovog tipa nisu navedeni među institucijama tog dela grada.

Fejsbuk stranicu prati mali broj ljudi, a objave koje nisu na srpskom jeziku, napisane su na lošem engleskom.

Ipak, u opisu fakulteta, tokom kojeg budući lekari, ako već studiraju samo onlajn, nijednom ne vide pacijenta, stoji da ova škola postiže „rezultate u lečenju koji su među najboljim u svetu“ – ipak, bez ikakvih dokaza.

– FPM nudi obrazovanje u različitim granama prirodne medicine. Studiranje se obavlja preko interneta, a brzina studiranja zavisi isključivo od studenta – navodi se dalje.

To će reći da za kratko vreme i samo 950 evra, studenti mogu postati doktori.

Njima se nude znanja iz pripreme melema i „braon napitaka“, osnova religije, patologije, kućnog porađanja, a onda i sve o zdravlju očiju i emocionalnoj inteligenciji, kao i lečenju postom.

To su samo neki od predmeta koji polaznike dele od zvanja „doktora“.

Zato, ako ne znate šta ćete sa sobom, ako Vam je dosadno, ako imate para za bacanje, ako niste pri čistoj svesti i zdravoj pameti, iskoristite ovaj trenutak i za samo 950 evra, Vi ili Vaše dete postanite doktor na Miroljubovom fakultetu.

Uz to se možete, dok studirate pripremanje braon napitaka, besplatno učlaniti u Srpsku desnicu.

Ko zna, možda ćete i Vi jednog dana gostovati kod Teše Tešanovića, freskopisati neku lokomotivu, imati svoju debilno-bljutavo neuspelo humorističku emisiju na Pinku, ili žedneti na N1, čekajući da Vas napoji Kosovka devojka Minja Miletić.

Miša razmišlja o usklađenosti kravate sa Minjinom haljinom i hoće li mu ko zameriti zbog crvene komunjarske boje. Foto: N1

Naravno, najpre mora da Vas mobiliše Miša od Lazanskog Mali Vacić.

Foto: Twitter

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar