HUMOR I SATIRA SA DRUŠTVENIH MREŽA

Dragan J. Vučićević dobio šut u dupe?

Mesto dešavanja:

Cvećara u Železniku.

Uloge :

Vlasnik najjeftinijih dnevnih novina, Dragan J. Vučićević.

Stariji gospodin.

Buket cveća.

Dupe.

Sadržaj:

Dragan. J. Vučićević je kupio cveće devojci.

Nailazi stariji gospodin i pita ga:

„Kako te nije sramota da se uvlačiš Vučiću u dupe?“

– Dragan. J. Vučićević: „Puši kurac, matori!“

– Stariji gospodin: „Ko da ti puši, ja?“

– Dragan. J. Vučićević: „Da!“

Stariji gospodin mu otima cveće kojim ga  po udara glavi, koju je teško bilo promašiti, a onda ga šutne u dupe, koje je isto tako teško bilo promašiti.

Agencije

Ovu priču smo pronašli na Tviteru, gde smo saznali da se nesrećni Vučićević nedavno razveo, te da je devojka kojoj je kupovao cveće dvadesetak godina mlađa od njega.

Ovom prilikom, ako je sve ovo tačno, upućujemo svaku podršku Draganu J. Vučićeviću i dupetu, te se nadamo da sve to nije kod njega izazvalo duševne boli i patnje, a da je sa dupetom sve u redu, te da nesmetano može nastaviti svoj prosvetiteljski rad.

Istovremeno se nadamo da će sva novinarska udruženja oštro reagovati na ovaj bezumni akt nasilja nad Vučićevićevim dupetom, te da će stati u zaštitu istog – dupeta.

Još da napomenemo na kraju da je po objavljenom tvitu Čuburca o tom događaju, Draganče J. Vučićević dobio nepodeljenu podršku svih koji su tvit pročitači i komentarisali. Komentare i pisma podrške Vučićeviću i dupetu možete pročitati ako otvorite tvit ispod:

U međuvremenu, posle objavljenog tvita, javio se i sam D. J.  Vučićević i iz nepoznatih razloga uputio poziv na dijalog sa znakovima pitanja, čuđenja i uzvika.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

Ostavite komentar