HUMOR I SATIRA VIDEO GLASNIK

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Čvarkov dovodi frau Šilovičkinu unuku na EXIT (VIDEO)

Naš najpoznatiji raspenzionisani arhivator i posle Matijevića, najmoćniji pilićarski magnat Južne Bačke i Severnog Banata, Đorđe Čvarkov, iznenadnim padom cene pilećeg mesa na Vol Stritu, prinuđen je da pokrene još jedan biznis, kako bi mogao da prehrani i napoji mnogobrojna gladna i žedna usta na Pejićevim salašima.

Čvarkov objašnjava svoju nezavidnu situaciju kao staratelja i hranioca

Posle višednevnog razmišljanja i savetovanja sa ekspertom za rude, vinjak i APN-4, Živanom od Majdanpeka Ra’osavljevićem, Đorđe je odlučio da se baci u estradno-menadžerske poslove.

Gospodin Živan ga je upoznao da je posle boljševičko-naprednjačkog hapšenja i bojkota Saše Mirkovića, te bežanja iz zemlje Zorana Bašanovića zbog istih boljševičkih naprednjaka, ostalo upražnjeno mesto među menadžerskim vukovima i da bi svojom sposobnošću Čvarkov mogao to mesto da zauzme.

Živan savetuje Đorđa: Nema gi Sale, pobego Zoki, sade je tvoe vreme Đole!

Čvarkov, kao iskusni pilićar, odlučio je da se hrabro upusti u nove poslovne izazove, računajući na pomoć (za samo 20 posto)  druga Marjanovića i druga Boškića Starijeg, kao i njihovu povezanost sa aktuelnim gradskim, pokrajinskim i republičkim vlastima.

I naravno, najveća pomoć i uzdanica u celom poduhvatu za Đorđa Čvarkova je frau Šilovička, posebno zbog njenih poslovnih veza sa izvesnim trgovcem Anđelkom iz Čipuljića kod Bugojna, gde je Šilovićka boravila početkom prošlog veka. Po njenom kazivanju, trgovina između nje i Anđelka se najčešće odvijala naturalno, te da Đorđe Čvarkov može slobodno da računa da su mu sva estradna vrata širom otvorena.

Čvarkov nije baš najbolje razumeo kakve veze imaju Čipuljići sa srpskom estradom, ali ga je samouverenost frau Šilovičke ohrabrila da se upusti u vode šoubiznisa.

U savetovanju sa Babom, posle eliminisanja ideje da se organizuje tamburaški Vudstok na Pejićevim salašima, Čvarkov je odlučio da mu prvi menadžerski posao, kao rođenom Novosađaninu, jedino priliči da bude dovođenje neke od svetskih zvezda na Exit.

Razmišljajući koja bi zvezda odgovarala toj manifestaciji i setivši se svog pokojnog dugogodišnjeg prijatelja Demisa Rusosa, oči su mu zasuzile i Đorđe nije izdržao, već je morao da pusti jednu suzu, mušku najtežu…

Predloge Dragana Jove Torbice da angažuje Vajtu, Senada od Bosne ili Harija Varešanovića, Čvarkov nije uzimao u razmatranje.

Promotivni materijal koji je Torbica prikazao Čvarkovu

I kad je najteže – frau Šilovička

Posle višednevnog okretanja brojeva telefona mnogih belosvetskih muzičara, Čvarkov je lagano tonuo u očajanje i beznađe, jer su svi do jednog bili zauzeti u vreme trajanja Exita. Čak ni mama Mila, koja je i dala Đorđu sve brojeve telefona i koja je svojom vlaškom magijom pomogla tim zvezdama da postanu to što jesu,  tu nije mogla ništa da pomogne.

Čvarkov u razgovoru sa Majli Sajrus

U poslednjem trenutku, pre nego što je Čvarkov odlučio da odustane od svega, ponovo je uskočila frau Šilovička i predlažila spasonosno rešenje:

Kao glavna zvezda na Exitu pojaviće se njena čukun unuka iz SAD (pijana noć frau Šilovičke i Klerk Gebla tokom snimanja filma Prohujalo sa vihorom), Františka Vili Šilovič (Frantisca Willy Shilovitch).

Františka je zvezda u usponu, koja hara širom zapadne obale SAD i svojim muzičko-plesnim nastupom uz drvo, do ludila dovodi kako mušku, tako i žensku publiku, pa čak i one koji ne kapiraju modernu muziku, u narodu poznatu kao tuc-tuc, tuc-tuc, tuc-tuc…

Razgovor sa Františkom je obavljen, cena nastupa je dogovorena, za nekakve eksere koje je Františka tražila pobrinuće se Boškić Mlađi sa svojim Baticom i ostalo je još samo da se sklopi dogovor sa organizatorima Exita, što sigurno nikakav problem neće biti, s obzirom na uticaj frau Šilovičke na relaciji Čipuljić – Beograd – Novi Sad.

Do tada, uživajte u nastupu Františke Vili Šilovič:

Sve ove ekskluzivne informacije saznate su od neimenovanog izvora, pod imenom Dragan Jove Torbica, koji je morao biti plaćen 175 dinara, te se mole verni čitaoci da se taj trošak nadoknadi. Hvala.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar