HUMOR I SATIRA

Kleopatra tuži Maju Gojković?

Skupština Srbije nastavila je zasedanje, a na dnevnom redu našao se set međunarodnih sporazuma, ali i Predlog odluke o prestanku funkcije zaštitnika građana. U fokusu rasprave poslanika, ipak, bila su druga pitanja, od statistike odgovora na poslanička pitanja do slučaja Savamala i protesta.

Rad u plenumu počeo je prebrojavanjem:

Maja Gojković: „Konstatujem da je primenom elektronskog sistema za glasanje utvrđeno da je u sali prisustvo 86 poslanika plus 30 koji se nisu prijavili…“

Vojislav Šešelj: „Tih 30 se ne računa“

Gojković: „Ja računam sve koje fizički vidim, znači 86“

Šeselj: „Nisi vidovita Zorka“

Gojković: „Ne, ja sam Kleopatra“.

Posle te izjave predsednice Skupštine Srbije, pokušali smo da stupimo u kontakt sa „kraljicom među prorocima“ Kleopatrom, međutim, svi njeni telefoni su bili isključeni.

Naš dopisnik iz Bijeljine je pokušao da iz izvora bliskih Dušici Ilić-Kleopatri, sazna zašto je proročica nedostupna i kako je reagovala ne izjavu Maje Gojković.

Niko nije želeo da daje zvanične izjave, ali smo od njenog prijatelja, koji želi da ostane anoniman, saznali da je Kleopatra strašno potrešena, pala je u depresiju, zatvorila se u sebe i neprestano plače.

Njen prijatelj dalje navodi da uplakana Kleopatra stalno ponavlja:

„Pa zašto mene s njom da poredi? Pa ko je ona, zna li ona da sam ja Kraljica? Zna li koliko sam uložila u sebe, u operacije, u svoju lepotu?

Celog života sam se trudila i izborila da postanem žena, a  sad ona mene s njom da poredi!?

Ma tužiću je za ovu nanešenu duševnu bol i patnju i goniću je i do Strazbura ako treba, neće joj pomoći sve stranke koje je promenila!“

Još od njenog prijatelja saznajemo da Kleopatra sigurno neće upotrebiti svoje natprirodne i magijske moći i ničim neće nauditi Maji Gojković, te da je „Maja dovoljno kažnjena time što je već zaposednuta crnom magijom“, navodi naš izvor Kleopatrino stručno mišljenje.

Njen prijatelj još navodi da bi joj  Kleopatra, kao humanista, s popustom od 30%,  možda čak i pomogla u skidanju crne magije, ali da njena humanost ne znači da neće podneti tužbu i izboriti se za svoju čast i dostojanstvo!

Foto: Screenshot/ Youtube, Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

Ostavite komentar