HUMOR I SATIRA

Mel Gibson kao Vučićev koalicioni partner Bogoljub i Džulija kao Milanka! Ima li mesta u filmu za Vučića i čačka li Bogoljub mečku?

Dinastija Karić za snimanje filma želi da angažuje najveće holivudske zvezde

Novosti se pitanju hoćemo li holivudsku zvezdu Džuliju Roberts koja je prekjuče, navodno, otputovala iz Beograda, gledati u ulozi Milanke Karić u filmu o jednoj od najbogatijih srpskih porodica, biće poznato kada budu odabrani glavni glumci. 

Bogoljub Karić preko menadžera pregovara sa slavnom glumicom ali i da je njegova želja da ga u filmu o dinastiji Karić igra čuveni Mel Gibson. Ipak, tu se ne završava spisak sa imenima holivudskih zvezda koje bi Karići rado angažovali.

– Milanka bi više želela da je igra Katrin Denev ili Šeron Stoun, žene koje vole nas Srbe – kaže, Bogoljub Karić i time potvrđuje svoj patriotizam i zahvalnost Srbiji za sve što je uzeo od nje.

– Draganovu ženu Hafu glumila bi Penelope Kruz, a Sretenovu suprugu Slavicu – Ketrin Zita Džons. Postoji ideja da mene glumi Mel Gibson. Biće to fanstastičan film kakav nije viđen u Evropi. Tema je dinamična i interesantna, a pregovore s glumcima vode menadžeri priča Bogoljub za Novosti.

Da ne odustaje lako od Džulije Roberts, vidi se i u tome da ukoliko ne bude glumila Milanku, dojučeršnja gošća iz Holivuda mogla bi da igra Bogoljubovu snajku Marijanu Karić, suprugu njegovog brata Zorana. Spona između holivudskih zvezda i Karića je upravo jedan od članova ove porodice, filmski producent sa tradicionalnim srpskim imenom Simon de Karić.

Idejni tvorac projekta Bogoljub nedavno je najavio snimanje dokumentarno-igranog
filma o porodičnoj kompaniji koja u Srbiji posluje pola veka.

Bogoljub je rekao za Novosti da će se glumci otimati za glavnu ulogu, odnosno ko će ga igrati. Za budžet filma izdvojeno je pet miliona evra, ali budući da su ambicije Karićevih velike kada je reč o izboru glumaca, biće im potrebno mnogo više novca.

Deo filma, u kojem će, ako je suditi po sadašnjim najavama, biti angažovani i domaći i inostrani glumci, snimaće se, navodno, na Kosovu, odakle potiču Karići, ali i u Rusiji, gde takođe posluju nekoliko decenija.

Verujemo da će u scenariju biti i deo o Zajmu za preporod Srbije, podrška političkim opcijama koju je Bogoljub pružao na svakojake načine, zastarevanje sudskih procesa itd…

Međutim, naša iskrena i dobronamerna preporuka Bogoljubu je da ne čačka mečku, nego da Mel Gibson, baš zbog uloge u filmu „Hrabro srce“, glumi našeg vrhovnog komandanta, jer bi u suprotnom mogao da se zameri istom, te da ovaj posumnja u njegovu odanost i da Bogi želi da ugrozi komandantovu popularnost, pa samim tim nešto što je zastarelo, začas može da se podmladi.

Bogoljuba bi mogao, baš zbog brkova koji su nekad  bili njegov zaštitini znak, da glumi Baron Saša Koen, čuveni Borat, samim tim, napraviće dobru komediju sa pevanjem i podvriskivanjem, postaće ponovo simpatičan širokim narodnim masama, a neće se vođi zameriti, jer zna se ko je ovde najlepši, najpametniji i najhrabriji u istoriji, i koga žene najviše vole, pa samim tim, čiji lik je jedino dostojan da ovekoveče samo glumačke veličine, kao što je Mel Gibson. 

Foto: Printscreen/ wall.alphacoders.com
Bogoljube, mi ti dadosmo drugarski savet, a ti ako nas se setiš – setiš…

Jutarnji GLASnik/ M. A. M

 

Ostavite komentar