HUMOR I SATIRA

Opšta panika zbog još jednog predsedničkog kandidata

Kao grom iz vedra neba po društvenim mrežama odjeknula je vest da je čuveni mag i vidovnjak Milan Tarot odlučio da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima!

On je svoju kandidaturu najavio u svom postu na Twitteru:

Njegova odluka je izazvala erupciju oduševljenja i pozitivnih komenara njegovih pratioca.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Milanom, preko njegove sekretarice, koja je zadužena za zakazivanje razgovora i skidanje crne magije, međutim, jedino što smo saznali je da Milan trenutno formira izborni štab i da će se oglasiti kad za to dođe vreme.

Iz krugova bliskih Milanu, nezvanično smo saznali da je Milan tu odluku doneo posle upornog ubeđivanja od strane Milomira Marića, nekadašnjeg novinara i to posle nedavnog gostovanja u emisiji „Parovi“.

Poznato je da se Milomir Marić posle propasti novinarske karije odlučio za saradnju sa starletama, kriminalcima i drugim neobičnim i egzotičnim slučajevima.  Samim tim, odluka da bude u izbornom štabu Milana Tarota, u koliko se pokaže da je tačna, neće nas začuditi.

U međuvremenu je među pojedinim predsedničkim kandidatima zavladala neviđena panika zbog Milanove odluke. Mnogi od njih, kako se priča po kuloarima,  su koristili njegove usluge, naročito usluge skidanja crne magije.

Pošto se Milan prilikom seansi do detalja upoznao sa njihovim bezbrojnim slabostima, manama, izopačenostima i poremećajima, neki su se već tokom noći uputili za Bijeljinu, kako bi se susreli sa čuvenom Kleopatrom i pokušali da se zaštite od Milanovih natprirodnih sposobnosti.

Iz dobro obaveštenih izvora nezvanično saznajemo da su drugi kandidati već izdali naredbe svojim medijima koji se koriste za dezinformisanje i farbanje, da na najprljaviji i najpodliji način napadnu Milana, što su zaposleni i vlasnici tih medija sa ushićenjem prihvatili.

Razlog tako brutalnog napada koji se očekuje je taj, što i oni i Milan imaju istu ciljnu grupu birača, a to biračko telo bi moglo vrlo lako da im okrene leđa i na izborima glasa za Milana!

Po procenama mnogih analitičara, a i prema nekim istraživanja, Milan višestruko manje slaže dok gleda u karte od političara koji drži govor na predizbornom mitingu, pa se očekuje da Milan skoro sigurno ulazi u drugi krug presedničkih izbora. A onda…

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

Ostavite komentar