MUZIKA VIDEO GLASNIK

Čola kao konobar u spotu Tome Zdravkovića

Legenda narodne muzike Toma Zdravković svojevremeno je u jednom od svojih spotova okupio kolege sa estrade, koje su mu statirale i glumile goste u kafani.

Zdravko Čolić, Foto: Screenshot/ Youtube

Naime, Zdravko Čolić, Biljana Jevtić i Branka Sovrlić, koji su osamdesetih žarili i palili ondašnjom Jugoslavijom 1987. sa zadovoljstvom su prihvatili da budu statisti velikog pevača za njegov hit „Pesme moje“, piše Republika.

Biljana Jeftić i Toma Zdravković, Foto: Screenshot/ Youtube

– Bilja je tada bila vrlo atraktivna mlada pevačica, ceo region je poludeo za njom, dok je Zdravko Čolić bio u zenitu svoje slave. Za njim su žene i devojke sekle vene, a on, koji je bio zvezda broj jedan pop muzike, pristao je da odglumi običnog šankera koji služi Tomu Zdravkovića u kafani. Pored njih, tu je i Branka Sovrlić, seks-simbol osamdesetih i devedesetih, plavuša za kojom su uzdisali svi muškarci, a njene i Biljine fotografije krasile su radionice auto-mehaničarskih radnji i kabine kamiondžija – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Toma je voleo lepe žene, on je bio lud za Biljom i Brankom, a Čolu je jedino cenio od pevača zabavne muzike. Estrada je tada bila kao jedno, nije bilo sujete kao danas.

Zdravko čolić i Branka Sovrlić, Foto: Screenshot/ Youtube

Čuveni Toma Zdravković preminuo je četiri godine kasnije, odnosno 1991, ali iza njega je ostalo mnogo pesama i mnogo uspomena poput ovog spota koji žive i živeće još mnogo godina.

Izvor: Republika

Ostavite komentar