Omaž Mikiju Jevremoviću u Valjevu (VIDEO)

U valjevskom Domu kulture 20. marta biće održan koncert u znak sećanja na Mikija Jevremovića, na istoj sceni na kojoj je legendarni izvođač zabavne muzike pre više od 50 godina započeo karijeru

Miki Jevremović, Foto: Screenshot

POVODOM Dana grada Valjeva, 20. marta u tamošnjem Domu kulture, biće održan koncert u znak sećanja na Mikija Jevremovića.

Omaž nedavno preminulom pevaču biće priređen na istoj sceni na kojoj je legendarni izvođač zabavne muzike pre više od 50 godina započeo karijeru.

Organizator ovog događaja je Skupština opštine Valjevo, a pre koncerta, u 19.30 u holu biće otvorena izložba sa Mikijevim trofejima, fotografijama, novinskim člancima… Jevremovićeve nezaboravne hitove pevaće Valjevci Željko Joksimović, Igor Starović (eks “Divlji kesten”), Milan Đurđević (“Neverne bebe”) i džez muzičar Jovan Maljoković koji će mu posvetiti jednu numeru. Biće tu i Željko Vasić, Boris Bizetić, Irena Blagojević, Jelena Kovačević, grupe “Horoskop” i “Muzički voz” sa kojim je Miki često sarađivao…

– Ceo program osmislili smo Milan Đurđević iz “Nevernih beba” i ja – rekao je za naš list Mikijev brat Zoran Jevremović. – Već mesec dana radimo na tome i ovo će biti divan omaž mom bratu. Ulaz na koncert je slobodan.

Izvor: Novosti/ S. D.

U nastavku pogledajte Mikijev nastup na revijalnom delu „Beogradskog šlagera“,  održanog 28.10.1995.godine

Ostavite odgovor