MUZIKA VIDEO GLASNIK

Putovanje „Vatrenim Kočijama“ – DO BESKRAJA

Bend Vatrene Kočije je počeo sa radom sad već davne 2006. godine.

Foto: Privatna arhiva

Jedno vreme svirane su samo obrade hard rock i heavy metal bendova… moto skupovi, moto žurke, svirke, ostvaruje se saradnja sa klubovima van zemlje i u zemlji.

Nakon godina provedenih na bini kao cover rock i heavy metal bend, prošle godine su aktivno krenuli sa snimanjem albuma „Budi se svest“.

Postava benda se menjala više puta, a danas, konačna postava glasi ovako:

Nemanja Miletić , Foto: Privatna arhiva


Nemanja Miletić – gitara, čovek koji je pratio svoj dečački san, žrtvovao vreme, rad, upornost i koji je izgurao postojanje benda toliko dugo.

Jelena Miletić, Foto: Privatna arhiva


Jelena Miletić, osoba koja ima najveću energiju i pozitivan stav koji bendu daje posebnu porodičnu energiju. Jelena je kompozitor, tekstopisac, idejni tvorac i ženski vokal. 

Petar Dragović, Foto: Privatna arhiva


Petar Dragović – bas gitara, dečko čija energija stvara čuda na bini, ritam koja se stapa sa strujom pozitivne energije i volje, verom u čuda i uspeh, dopunjava njihovu priču. 

Ilija Novaković,Foto: Privatna arhiva


I poslednji, ali ništa manje bitan, bubanj koji doziva , ritam koji bendu daje poseban zvuk, najmlađi – Ilija Novaković.

Pesma sa albuma „Budi se svest“, koja se zove „Do beskraja“ i koja je pred vama, jednostavno vas tera da je slušate i vrtite do beskraja i prepustite se putovanju „Vatrenim Kočijama“.

Uživajte:

Naslovna fotografija: Milenko Radić

GLASnik/ M. A. M.

Ostavite komentar