MUZIKA

UPOZORENJE: Zatvorite uši, fontana na Slaviji emituje pesmu Srbije na Evroviziji

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da će na predlog Radio televizije Srbije fontana na Slaviji večeras promeniti svoj muzički repertoar i uvrstiti pesmu srpskog predstavnika na Pesmi Evrovizije.

Srbija se večeras takmiči u polufinalu Pesma Evrovizije. Sanja Ilić i Balkanika učestvuju sa pesmom „Nova deca“ i nastupiće treći po redu u konkurenciji 18 zemalja.

„Od 19 do 22 sata u svakom bloku od pola sata biće emitovana tri puta numera ‘Nova deca’, našeg predstavnika Sanje Ilića i Balkanike. Prvo će ići uživo verzija, zatim verzija sa Beovizije i oficijelna verzija. Tako će građani koji ovuda prolaze moći da čuju ovu pesmu što će ujedno biti naša podrška našim predstavnicima večeras da uđu u finale i da nas obraduju“, rekao je Vesić.

Zabrinuti za mentalno zdravlje svih onih koji moraju da prođu u to vreme pored Slavije, osetili smo potrebu  da ih upozorimo na nepogodu koja ih tamo očekuje.

Veću nebulozu i gluplju mešavinu raznoraznih muzičkih neukusa, samo je mogao da smisli gospodin (kopija plagijatora Gorana Bregovića), Sanja Ilić bez pudlice.

Tekst toga što nazivaju pesmom, nismo ni pokušavali da razumemo, jer bi morali to da slušamo do kraja, a toliko hrabri nismo.

Dobro, možda i jesmo malo zlobni, ali stvarno je pesma ogavna i ne bi nas začudilo da dobro prođe na Evroviziji.

Pazite na svoju decu, čuvajte svoje uši i recite NE drogama!

Jutarnji GLASnik

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar