GLASNIKOV MAGAZIN

Na rođendanu kod basadžije Željka: Ceca, Danilo, Dačić, Jelena iz Farme sa babom, Bata Gašić, Neša iz BG, Zoki Babić i naravno Čeda i Vulin

Vlasnik Pink Media Grup-a u čijem sklopu je najgledanija televizija u regionu, Željko Mitrović, proslavio je 50. rođendan u subotu, a tom prilikom je na glamuroznu žurku, koju je organizovao u prestižnom prestoničkom lokalu „Boho bar“, pozvao mnoge javne ličnosti sa domaće estrade, ali i političkog miljea.

Foto: NSPM, TV Pink

Iako je 50 godina napunio 31. maja, on je slavljeničku žurku za prijatelje i saradnike upriličio tokom vikenda koji je za nama.

Sa suprugom Milicom i ćerkama Kristinom i Andreom, slavljenik je u restoran došao mnogo ranije, a usledio je defile poznatih ličnosti koji je trajao nekoliko sati.

Veliku pažnju je svojom pojavom na proslavi Mitrovićevog 50. rođendana privukla najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović koja mu je te večeri među prvima uputila prigodnu čestitku.

Foto: NSPM, TV Pink

Među političarima koji su uveličali slavlje medijskog maga bili su Ivica Dačić, vršilac dužnosti predsednika Vlade i ministar spoljnih poslova, Zoran Babić, direktor preduzeća „Koridori Srbije“, Nebojša Stefanović, ministar policije i Nikola Selaković, generalni sekretar predsednika Srbije, kao i njegova naslednica u ministarstvu pravde Nela Kuburović. Ministar rada Aleksandar Vulin je došao u pratnji supruge Nataše. Na žurci su se pojavili i Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, kao i Bratislav Gašić, šef BIA.

Foto: NSPM, e-stock

Željku je sve najbolje povodom pola veka života poželeo i Danilo, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: NSPM, e-stock

Jelena Golubović, dvostruka pobednica rijalitija ‘Farma’, u noćni provod povela je baku Caku, koja je nekoliko sati uživala sa omladinom.

Reditelj i glumac Radoš Bajić došao je sam i ubrzo se priključio dobroj zabavi. Osim njih, uz svirku pod vedrim nebom zabavljali su se i voditelj Srđan Predojević sa suprugom, Jovana Joksimović sa suprugom Željkom, voditelj Milan Kalinić, glumica i voditeljka Sofija Rajović, pevačica Marina Perazić, voditeljka Ana Pendić, voditeljka Dušica Jakovljević, glumac Marko Živić i mnogi drugi.

Poklone je donela i voditeljka Dajana Paunović, kao i njene koleginice sa Pinka Svetlana Aleksić, Irena Jovanović, Dušica Jakovljević…

Zaljubljena TV lica Dea Đurđević i Mladen Mijatović čestitali su Željku rođendan, a potom su se provodili do zore, kao i pevačica Marina Perazić.

– Pedesete su nove dvadesete. Srećan rođendan dear ŽM – poručila je voditeljka „Magazina In“ Sanja Marinković svom šefu. Pisac i predsednik Udruženja „Prijatelji Bate Stojkovića“ Nikola Džamić poklonio je Mitroviću najoriginalniji poklon – tortu u obliku gitare.

Gosti žurke uživali su u akrobacijama plesača i bacača vatre. Takođe, specijalno za slavljenika pripremljen je i vatromet sa Kalemegdana.

Izvor: NSPM, Informer/ Pink

Ostavite komentar