GLASNIKOV MAGAZIN

Nastavlja se snimanje Mućki – Najavljuje se okupljanje legendarne ekipe

Iako je ranije rekao da su Mućke mrtve, sin autora ove superpopularne serije Džim Saliven kaže da to ne znači da nije moguće snimati je u nekoj drugoj formi

Foto: Promo

Junaci „Mućki“, Del Boj i Rodni, mogli bi uskoro ponovo da se vrate na TV ekrane, tvrdi Džim Saliven, sin autora ove serije Džona Salivena, najavljujući snimanje neke vrste nastavka.

Verovatno najpopularnija serija u Srbiji, ipak, ne bi dobila klasičan nastavak, iako bi okupila staru postavu. Džim kaže da će se narednih dana ekipa sastati u studiju, kako bi razmotrili šta dalje.

„Iako sam ranije rekao da su Mućke mrtve, mislim da to ne znači da ne možemo snimamo seriju u nekoj drugoj formi s ovako legendarnom i iskusnom ekipom. Istražićemo sve mogućnosti i saopštiti javnosti šta smo zaključili“, rekao je Džim, prenosi „Didžital spaj“.

Serijal započetk 1983. godine, okončan je pre više od petnaest godina, a nakon smrti Džona Salivena 2011. godine, Džim je rekao da su „Mućke“ nestale. Džim je, inače, napisao nekoliko specijala i spin-offova „Mućki“.

Izvor: Nedeljnik/ Radiosarajevo.ba

Ostavite komentar