GLASNIKOV MAGAZIN

Pink čobanin Mitrović i „Stado“: Radoš, Rale, Ejdus, Lečić

Ko je gledao film „Stado“ Nikole Koje, biće mu jasnije „Stado“ u naslovu.
Ilustracija Jutarnji Glasnik, Foto: Screenshot/ Youtube

Gledaoci TV Pink, od februara 2018. godine, imaće priliku da gledaju novu seriju, „Šifra Despot“. Scenario i režiju, potpisuje Radoš Bajić, koji istovremeno i glumi u navedenoj seriji i to ništa nije čudno, pošto Bajić pliva u svim vodama i barama, kako u Tadićevom mulju, tako i u Vučićevoj močvari.

Začuđujuće je što će se u seriji koja će se emitovati na najogavnijoj televiziji pojavljivati i glumci kao što su Radoslav Rale Milenković, Predrag Ejdus, Branislav Lečić… jer baš oni su ti koji su predstavljali poslednje uzdanice kulture i poslednji bastion borbe protiv ružičaste prostitucije i zapišavanja Srbije od strane Željka Mitrovića i sličnih zlotvora.

Biće zanimljivo gledati na istom televiziji Macu Diskreciju i Branislava Lečića, Raleta Milenkovića i Cecu Ražnatović sa sve ćerkom i sinom, ili Predraga Ejdsusa koji se, na primer, pojavljuje u seriji koja ide posle razgovora Dragana J. Vučićevića sa Aleksandrom Vučićem, ili još bolje Vulinom.

Ilustracija Jutarnji Glasnik, Foto: Screenshot/ Youtube

Glumcima neka je na čast, a nama nema ko više da pomogne, sami ne umemo i ne smemo, pa je najverovatnije je i On digao ruke od nas.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

 

Ostavite komentar