GLASNIKOV MAGAZIN

Proglašena najbolja zadnjica fitnesa

Zovu je „The Body“, a milioni širom sveta zavide joj na zadnjici koju je izvajala vežbama do savršenstva. Mišel Levin jedna je od najpoznatijih instruktorki fitnesa, a tajna njenog izgleda je u posvećenom i predanom treningu.

Lepa Venecuelanka nije imala sreće kao mala, rano je izgubila oca, majka joj se preudala, a kasnije su njih dve vrlo brzo ostale same.

Svoju sreću pronašla je pored švedskog bodi bildera Džimija Levina i od 2010. godine su braku.

Rade dosta zajedno, a Mišel je proglašena nedavno za najuticajniju fitnes instruktorku.

Na Instagramu je prati više od 13 miliona ljudi, a ona svakodnevno objavljuje vežbe kojima možete postići i izvajati telo kao što ima ona.

– Nisam oduvek ovako izgledala, muž me je totalno promenio, smršala sam i izgradila mišiće – priznala je lepotica koja samo ujutru jede ugljene hidrate.

Za ručak bira proteine, a popodne jede samo povrće. Tokom dana ima četiri obroka i svih šest dana je vrlo disciplinovana po pitanju ishrane.

– Nedelja je moj dan. Tada jedem šta god poželim, pice, paste jedva prestanem da jedem tog dana – iskreno je priznala svojevremeno.

A kada su vežbe u pitanju ona najviše preferira čučnjeve sa dosta ponavljanja.

– Ima mnogo devojaka koje se bave istim poslom kao i ja. Trudim se da stalno unosim novine, neke pokrete i poteze koje će ljudi voleti, a vidim da drugima ponestaju ideje. U tome je moja prednost u odnosu na ostale – rekla je Mišel koja kaže da ne planira da se uskoro povuče sa scene, već priprema nekoliko zanimljivih projekata koje će raditi u oblasti modelinga.

Izvor: Vestionline, b92.net

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar