BELI OČAJAN ZBOG SMRTI ROKFELERA! (VIDEO)

Smrt Rokfelera, jednog od glavnih finansijera predizborne kampanje Ljubiše Preletačevića Belog, jako je potresla predsedničkog kandidata.

Zbog kvara na Golfu II, nije mogao da prisustvuje komemoraciji Rokfeleru u Americi, te je saučešće uputio preko medija.

Beli, sem što je u očajnom stanju zbog smrti čika Rokija (kako ga je iz milošte zvao), vrlo je zabrinut i za Soroševo zdravlje, s kojim je u svakodnevnom kontaktu.

Naime, Soroša je stegao išijas, pa ne može iz kreveta da ustane, a samim tim ni da ode do banke da pošalje 100 evra, koje je davno obećao Ljubiši.

Beli sve manje ima kredita na kartici, pa neće moći još dugo da ga zove, te se ozbiljno razmišlja da prestane da bude strani plaćenik i da potraži novog finansijera među domaćim tajkunima.

Ako ne dobije sumu koja se za sada drži u tajnosti, Ljubiša je rešio da organizuje licitaciju i unapred proda svoju sigurnu pobedu predsedničkom kandidatu koji najviše ponudi.

Od dobijene sume, 70% podeliće sirotinji, 10% redakciji Jutarnjeg glasnika, a 20% zadržati za sebe kako bi uradio generalku na Golfu i isplaćao cehove koje koje je napravio u u kafani kod Sidžima!

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

2 Comments

Ostavite odgovor