TIJANA AJFON ULAZI U POLITIKU?

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, postavila je na svom Instagram profilu fotografije sa novim grudima, za koje je, po tvrdnjama nekih medija, političar koji je u vezi sa njom, iskeširao 3.000 evra.

Foto: Instagram/ticamaksimovic

Nama je pažnju privukla fotografija na kojoj Tijana u ruci drži studentski indeks, sa za sada nama nepoznatog fakulteta.

Foto: Instagram/ticamaksimovic

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tijanom i saznamo o čemu se radi, međutim, na brojevima koje imamo nije bila dostupna.

Da li je Tijana učila ili je bila na radnom sastanku, pa su telefoni bili isključeni, nije nam poznato.

Iz izvora bliskih Ajfonki, dobili smo neproverene informacije da je Tijana rešila da u što kraćem roku i na što lakši način, završi neki od fakulteta i da se uz pomoć svojih prijatelja političara, uključi u neku od vladajućih partija i svojim aktivnostima pomogne napaćenoj Srbiji.

Kako saznajemo, najviše je interesuje spoljna politika, ali ona je svesna kolika je nezaposlenost u Srbiji, pa bi svoju karijeru zamenila nekom od funkcija u Ministarstvu rada.

Tijani je dobro poznato kako je teška radnička kora hleba, te bi svojim znanjem, obrazovanjem i novim idejama, u velikoj meri pomogla otvaranju novih radnih mesta i izborila se za davanje subvencija, naročito našim devojkama preduzetnicama, za ulaganje u sebe i širenje biznisa.

Čak je osmislila parolu za kampanju koju bi vodila:

Foto: Instagram/ticamaksimovic

Poznato je koliko je Tijana devojka širokog srca i da je spremna da da sve od sebe, te ne sumnjamo da će i u novom poslu, kojim planira da se bavi, biti širokogruda i dobrodušna kao i do sada.

Iz istih izvora smo saznali, da pošto već postoji titula srpske majke, Tijana planira da ponese titulu srpske snajke, što zbog  godina, što zbog kapaciteta pluća.

Mi samo možemo da žalimo što je Tjana kasno odlučila da se bavi politikom, te je propustila priliku da se kandiduje na predsedničkim izborima, ali premijersko mesto biće upražnjeno, pa eto… ona je naš predlog.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

 

Ostavite odgovor