„Uzmi račun i pobedi“ je kocka. Država organizuje! 30 godina se mi u toj kocki večito vadimo. Sad nam je poslednja šansa

Za nekoliko dana biće održano drugo izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, a još se govori o prvom izvlačenju

Trideset izvučenih  zbog neregularnosti odbačenih koverata, otvorilo je pitanje da li su svim učesnicima jasna pravila igre.

Porodica Nestorović iz Prijepolja jedna je od onih koje su u prošlom izvlačenju prvo osvojile, ali ubrzo i izgubile vrednu nagradu.

“Bilo je drago svima, svi su došli na čestitanje, telefon mi je 3,4 sata zvonio, celo vreme viču: je l to tvoj sin”, priča Zlatko Nestorović, Ilijin otac.

U moru prijavljenih Ilija je izvukao premiju. Njegov otac Zlatko uredno je prikupio 10 fiskalnih računa, ubacio ih u namensku kovertu, a u nadi da će mu doneti sreću, kovertu imenovao na sina.

Radost 11-godišnjaka brzo se pretvorila u šok, potom tugu. Ostao je bez automobila zato što je maloletnik. Nije problem vozačka, već što po zakonu deca ne mogu da učestvuju u nagradnim igrama.

“Ja sam isto tražio odgovor zašto ne može moje dete da dobije nagradu, oni kažu da je to vrsta kocke, ja kažem, ako moje dete ne može zbog kocke kako može mlađe duplo dete da dođe u kazino jedan i da izvlači glavne nagrade”, kaže Zlatko.

Drugo izvlačenje zakazano je za 18. mart. Do sad je za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ stiglo je pet miliona i sto hiljada koverata.

Koliko li je onih kojima je to jedina nada da se spasu bede? Da se izvade, što kažu kockari. To ili da umre davno zaboravljeni rođak iz Amerike i ostavi ogromno nasledstvo. 

Pa malo morgen, što bi reko Sloba, nit ima rođaka, niti će se dobiti nagrada. Ostaje vam poslednja šansa, a to je olovka i izbori 2. aprila, pa dobro razmislite:

Kako ste živeli pre 30 godina, a kako sada?

Ko vas jaše 30 godina i hoće još?

Čije ogavne i lažljive face ne možete da smislite više?

Zbog čije glume, laži i prevare vam se povraća?

Ko je uništio i opljačkao i vas i ovu zemlju? I malo im  je, hoće još!

Sve to ispričajte vašoj deci ili unucima, ponovite im opet kako je nekad bilo… da ih ne prevare, ne ubede da su te bitange oni koji treba da nas vode i dalje.

Ovo vam je poslednja šansa. Poslednji put imate priliku da se izvadite!

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

Ostavite odgovor